1. Home
  2. kafes
  3. Recepten van kafes
Recepten van kafes

300 g aardbeien 100 g mascarpone 5 eetlepels volle kwark 2 zakjes vanillesuiker 20 g roomboter 20 g donkerbruine basterdsuiker …  Lees verder »

2 rode paprika's 2 groene paprika's 2 bosuitjes 1 zakje garneeramandelen 300 g kipfilet 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemberpoeder 4 eetlepels (zonnebloem-) olie 2 eetlepels honing 3 eetlepels soja saus 2 eetlepels droge sherry zout (versgemalen)peper  …  Lees verder »

VOOR HET DEEG 2 eieren 80 g suiker 2 el warm water 100 g tarwebloem 100 g gehakte hazelnoten VOOR DE VULLING 9 witte gelatineblaadjes 1 pot kersen op sap (uitlekgewicht 340 g) 1 blik abrikozen op sap (uitlekgewicht 340 g) 6 dl yoghurt 100 g honing 2 el citroensap 1/2 geraspte citroenschil 2 dl slagroom  …  Lees verder »

375 g pure chocolade 75 g boter 125 g digestivekoekjes 175 g elitehaver …  Lees verder »

400 g kalkoenfilet 2 uien 1 grote of 2 kleinere mango's 1 groene paprika 50 g santen 100 g geroosterde cashewnoten 2 eetl. olie of 25 g braadboter 1 eetl. kerrie 1 theel. gemberpoeder 1 blikje gepelde tomaten in blokjes (400 g) 1 kippenbouillontablet 4 eetl. exotische vruchtensiroop (met o.a. mango en ananas) sap van 1/2 citroen paar druppels tabasco  …  Lees verder »

250 g zelfrijzend bakmeel 2 1/2 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 50 g boter of margarine 1 zakje vanillesuiker 2 eetlepels suiker 3/4 dl melk 1 ei 1/2 bekertje slagroom (a 125 ml) 1/2 pot frambozenjam bakpapier uitsteekvorm of glas van ca. 6 cm doorsnede …  Lees verder »

2 vanillestokjes 200 g zachte boter of margarine 200 g suiker zout 4 eieren (medium) 200 g zelfrijzend bakmeel 2 eetlepel boter om in te vetten 1 1/2 eetlepel bloem om te bestuiven 1 langwerpige cakevorm ca. 28 cm  …  Lees verder »

1 1/2 kg kruimige aardappels zout 2 uien 1 rode paprika 1 courgette 250 g champignons 1 prei 400 g kipfilet 1 1/2 el olie 150 g tuinerwtjes (diepvries) 1 pakje rijke kruidenmix voor pasta pomodori 1 dl Room Culinair peper 25 g Italiaanse kruiden (diepvries) 40 g geraspte parmezaanse kaas 30 g boter …  Lees verder »

1 kleine rode paprika 1 sjalot 150 g kastanjechampignons 2 el. olie 1 tbeel. paprikapoeder zout versgemalen peper 2 eetl. tomatenketchup 2 eetl. koksroom …  Lees verder »

Deeg: 300 g tarwebloem 3 dl melk 20 g verse gist 1 snufje suiker 1 ei 1 snufje zout 50 g boter Vulling: 500 g uien 1 bosje lente-uitjes 1 el olie 2 dl zure room 2 eieren zout peper 1 snufje gemalen komijn boter voor de bakplaat …  Lees verder »

10 stoofpeertjes 1 sinaasappel 4 dl rode wijn 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel kaneelpoeder 1 pakje poeder voor banketbakkersroom 250 ml slagroom 1 rol gekoeld kruimeldeeg 2 blaadjes witte gelatine 50 g suiker …  Lees verder »

Thee …  Lees verder »

50 g gedroogde abrikozen 4 eetlepels olie, 250 g shoarmavarkensreepjes, 400 g panklare roerbakmix zout 250 couscous peper 1 bakje tzaziki (komkommeryoghurtsaus) …  Lees verder »

Voor 1 rond brood 1 ui 75 g ontbijtspek 1 eetl. olie 200 g zelfrijzend bakmeel 1 courgette (ca 200 g) 2 theel. verse tijmblaadje of 1 theel. gedroogde tijm circa 100 g versgeraspte jongbelegen kaas 1 ei 3 eetl. melk zout versgemalen peper …  Lees verder »

350 g couscous 500 g sperziebonen 2 rode Spaanse pepers 3 eetlepels olijfolie 350 g gehakt 1 teentje knoflook 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) zout peper …  Lees verder »

Sandwich van ronde Parijse wafels met vanilleroomijs en een kruidige passie-vruchten-koffiesiroop …  Lees verder »

Circa 400 g aardappelen 1 middelgrote winterwortel 1 theel. kerrie zout versgemalen peper 4 eetl. olie 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika 250 g champignons of spruitjes 2 vleestomaten 4 eetl. grofgeraspte belegen Goudse kaas …  Lees verder »

Anders …  Lees verder »

Top