1. Home
  2. joosje
  3. Recepten van joosje
Recepten van joosje

In plaats van bruine suiker kun je ook witte suiker met kaneel nemen, dat is ook erg smakelijk. …  Lees verder »

Wil je de pannekoeken bewaren, rol ze dan een voor een in plastic folie en stop ze in de vriezer. Een uurtje voor het eten uit de vriezer halen en bestrooien met poedersuiker. …  Lees verder »

Ik ga er van uit dat de macaroni op smaak is, en of het nou macaroni met ham en kaas is, of met soepgroenten en gehakt, met wokgroenten of met kerrie en worst, opgebakken met een eitje is het weer een nieuw gerecht. …  Lees verder »

Als je toevallig nog wat paprika hebt, of een klein blikje witte booontjes of wat maiskorrels, dat past er ook goed bij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Heerlijke visschotel, helemaal van te voren klaar te maken tot het moment dat de vis de oven ingaat. …  Lees verder »

Een heerlijk en simpel recept wat je al een week van te voren kunt maken. Ideaal met Kerst! …  Lees verder »

De Franse benaming is confiture de lait. En in BelgiĆ« zeggen we Melkconfituur. Het is een heerlijke saus voor over ijs. …  Lees verder »

Een heerlijke ovenschotel, alles gaat rauw in een ovenschaal en de oven doet de rest, dus je bent klaar in een wip …  Lees verder »

Kip ingesmeerd met sinaasappel en citroen en een flinke scheut cognac. …  Lees verder »

Eigenlijk verdient deze soep een andere naam, zo lekker is ie! …  Lees verder »

Lunchgerecht, niet duur maar wel lekker …  Lees verder »

Lekker lunchgerecht. …  Lees verder »

Vegetarisch! Voedzaam! Verrukkelijk! Vullend! Vetarm! …  Lees verder »

Hangi is een traditionele manier van koken bij de Maori's in Nieuw Zeeland, Er wordt een kuil in de grond gegraven, daar komen hete stenen in en daarop in koolbladeren verpakt vlees en groenten, dit wordt weer afgedekt met stenen en aarde. Het resultaat is SUPER! Deze versie is wat makkelijker. …  Lees verder »

Een geurige stoofpot, moet lang pruttelen maar het resultaat is er dan ook naar! …  Lees verder »

Een recept voor de stoompan, gezond en gemakkelijk genieten …  Lees verder »

Een heerlijke Italiaanse ovenschotel met kalfsvlees, mozarella, parmenzaanse kaas en een tomatensaus. Veel werk?? Neem kant en klaar gepaneerde snitzels en een pot Italiaanse tomatensaus …  Lees verder »

Weer een recept uit de Australische keuken, uit de tijd van de pioniers, dit is wat ze daar een CUSTARD noemen. …  Lees verder »

Top