Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. jomoka
  3. Recepten van jomoka
Recepten van jomoka

Ideaal voorgerechtje voor een feestmenu. Kan ook opgediend worden als hapje mits aanpassing van grote uitsteekvorm. …  Lees verder »

Basis voor veel thaise gerechtjes …  Lees verder »

Pittig antipasti ! …  Lees verder »

Zelfgemaakte cointreau dat je nadien in heel veel dessertjes kunt gebruiken …  Lees verder »

400 gr witte chocolade scheutje melk scheutje grand marnier,1 gelatineblaadje (+/- 2gr) 6 eiwitten 325 ml room frambozen om te versieren. een paar blaadjes munt, enkele blaadjes frambozensorbet. …  Lees verder »

1 kipfilet, voorgegaard en in blokjes gesneden 1l kippenbouillon 500gr witloof fijngesneden 1 aardappel, in blokjes 1 ui, fijngesneden 1/2 appel, in blokjes 1 el roze bessen bieslook fijngesneden boter 50ml room tijm nootmuscaat peper en zout …  Lees verder »

250 g bloem ΒΌ kl. cayennepeper zout 15 g boter 3 kl. margarine 1 kl. plantaardige olie 1 eiwit, licht schuimig geklopt met 2 kl. water 3 el. pompoenpitten 3 el. zonnebloempitten, geroosterd 2 el. geraspte Parmezaanse kaas …  Lees verder »

Als antipasto....maar heb het ook al op een crostata gegeten en vond het lekker. …  Lees verder »

12 Sint Jacobs coquilles 12 scampis 12 takken rozemarijn 21 fijne sneetjes chorizo 10cl olijfolie 1 citroen 1 teentje look zout, peper …  Lees verder »

2kg aubergines wat look, oregano 1l wijnazijn 1l olijfolie grof zout, rode peperoncini …  Lees verder »

Leuk om zelf te maken en heel lekker ! …  Lees verder »

Zelf je bouillonblokjes maken is leuk en interessant als je bv veel groenten in de tuin hebt. …  Lees verder »

Dit is een echt feestgerecht in Marokko …  Lees verder »

1kg verse sardienen 100gr ronde rijst 4 rijpe tomaten 1 ui 3 lookteentjes Komijn, paprika Koreander wat bloem zout, peper en olijfolie …  Lees verder »

1 pakje "petit beurre" koekjes 12 klappers (koekjes met kokosnoot) 300 gr suiker 4 eieren 350 ml room …  Lees verder »

Top