Deze taart is een must voor alle chocoladeliefhebbers … Lees verder »
Deze taart is een must voor alle chocoladeliefhebbers … Lees verder »
Een hoofdgerecht dat je grotendeels op voorhand kunt klaarmaken...dus ideaal voor een groot aantal genodigden … Lees verder »
Ideaal voorgerechtje voor een feestmenu. Kan ook opgediend worden als hapje mits aanpassing van grote uitsteekvorm. … Lees verder »
Heel zachtjes de maaltijd beginnen..... … Lees verder »
Lekker fris, als hapje of voorgerecht. … Lees verder »
Basis voor veel thaise gerechtjes … Lees verder »
Pittig antipasti ! … Lees verder »
Zelfgemaakte cointreau dat je nadien in heel veel dessertjes kunt gebruiken … Lees verder »
400 gr witte chocolade scheutje melk scheutje grand marnier,1 gelatineblaadje (+/- 2gr) 6 eiwitten 325 ml room frambozen om te versieren. een paar blaadjes munt, enkele blaadjes frambozensorbet. … Lees verder »
1 kipfilet, voorgegaard en in blokjes gesneden 1l kippenbouillon 500gr witloof fijngesneden 1 aardappel, in blokjes 1 ui, fijngesneden 1/2 appel, in blokjes 1 el roze bessen bieslook fijngesneden boter 50ml room tijm nootmuscaat peper en zout … Lees verder »
Witloof in de oven eens anders. … Lees verder »
250 g bloem ΒΌ kl. cayennepeper zout 15 g boter 3 kl. margarine 1 kl. plantaardige olie 1 eiwit, licht schuimig geklopt met 2 kl. water 3 el. pompoenpitten 3 el. zonnebloempitten, geroosterd 2 el. geraspte Parmezaanse kaas … Lees verder »
Als antipasto....maar heb het ook al op een crostata gegeten en vond het lekker. … Lees verder »
12 Sint Jacobs coquilles 12 scampis 12 takken rozemarijn 21 fijne sneetjes chorizo 10cl olijfolie 1 citroen 1 teentje look zout, peper … Lees verder »
2kg aubergines wat look, oregano 1l wijnazijn 1l olijfolie grof zout, rode peperoncini … Lees verder »
Leuk om zelf te maken en heel lekker ! … Lees verder »
Zelf je bouillonblokjes maken is leuk en interessant als je bv veel groenten in de tuin hebt. … Lees verder »
Dit is een echt feestgerecht in Marokko … Lees verder »
1kg verse sardienen 100gr ronde rijst 4 rijpe tomaten 1 ui 3 lookteentjes Komijn, paprika Koreander wat bloem zout, peper en olijfolie … Lees verder »
1 pakje "petit beurre" koekjes 12 klappers (koekjes met kokosnoot) 300 gr suiker 4 eieren 350 ml room … Lees verder »