1. Home
  2. jhcv
  3. Recepten van jhcv
Recepten van jhcv

. …  Lees verder »

. …  Lees verder »

. …  Lees verder »

. …  Lees verder »

Heerlijk om 's morgens de slowcooker aan te zetten en 's avonds te kunnen eten. Zeker bij warm weer als je geen zin hebt om te koken. Beetje rijst er bij en smullen maar. …  Lees verder »

Vis uit blik stat steeds vaker op het menu. Vooral de Baskische keuken maakt veel gebruik van vis uit blik. …  Lees verder »

Daging Sapi Bawang Bombay is mals rundvlees met ui. Het is een zoet/pittig gerecht. Je kunt dit ook in de slowcooker maken. Verleng dan de stooftijd naar 7-8 uur op low. …  Lees verder »

Het lijkt met deze ingrediënten op nasi maar het smaakt echt heel anders door de macaroni. Een echte aanrader! …  Lees verder »

Een heerlijke Italiaans kabeljauw ovenschotel. Ook lekker met een andere witvis. …  Lees verder »

Foe yong hai is een Chinees eiergerecht is met krab. Foe yong kai is hetzelfde eiergerecht is, maar dan met kip.  …  Lees verder »

Het lekkerst is het om de pindasaus zelf te maken. Heb je hier geen tijd voor dan kan je natuurlijk een kant-en-klare pindasaus gebruiken.  …  Lees verder »

Heerlijke garnalen gemarineerd in o.a. Lee Kum Kee Chiu Chow Chili Olie. …  Lees verder »

=18pxDoor bergkazen te gebruiken in de kaasfondue krijgt ie een lekker pittige smaak. Maanzaad wordt veel gebruikt in de Tirolse keuken en is een heerlijk toevoeging in kaasfondue. …  Lees verder »

=18pxNa een hap van deze fondue ben je verkocht. Hol de pompoen uit en vul deze met deze kruidige en romige kaasfondue. En als hij leeg is schraap je het pompoen helemaal leeg=18px. Uiteraard kun je ook een kaasfondue naar eigen keuze maken. …  Lees verder »

Een heerlijk zalmgerecht, lekker met aardappelpuree! …  Lees verder »

Top