1. Home
  2. jeffrey
  3. Recepten van jeffrey
Recepten van jeffrey

- 8 abrikozen - 3 bananen - citroensap - 50 gr gehakte hazelnoten - 1 sinaasappel - 3 el yoghurt - 3 el kwark …  Lees verder »

Zeer lekker na een warme zomerdag. …  Lees verder »

Zeer arpart maar wel lekker …  Lees verder »

- 300 gr. kwark - 4 eigelen - 2 eiwitten - 8 eetlepels creme double - 60 gr. honing - theelepel suiker - een onbespoten citroen …  Lees verder »

- 4 zeeduivelfilets van 150 gr - 2 deciliter olijfolie - 4 gamba's - 8 gepelde grote tomaten - knoflook - lente ui - een ui - een mespunt komijn - cayennepeper - peper en zou - 2 laurierblaadjes - Oloroso sherry …  Lees verder »

- 6 eetl. volkorenmeel - 3 eetl. bloem - 3 eetl sojameel - 1 groot ei - 3 dl melk - 1 theel kerriepoeder - 2 prei - zout en peper - olie of boter …  Lees verder »

- 200 gr zuurkool - 100 gr rozijnen - 2 plakken ananas uit blik - 1 appel grof geraspt - 1 uitje - 1 potje bulgaarse yoghurt - citroenrap - zout en peper …  Lees verder »

Groentenhapjes ca. 24 stuks …  Lees verder »

Een recept uit het Big-Brotherhuis …  Lees verder »

Een recept uit het big-brotherhuis …  Lees verder »

- 2 dunne pannenkoekjes - 1 banaan - 1 appel - klontje boter - 2 el suiker …  Lees verder »

1 zeer fijn gesnipperde ui - 1 ei - 100 gr verkruimeld brood - 100 gr geraspte kaas - zout, peper - pikante saus - fijngehakte peterselie - boter om in te bakken …  Lees verder »

- 50-100 gr boter - 300 gr ruderlappen - zout, peper - 1 gesnipperde ui - 1 eetlepel bloem - 3-4 dl water - 1/2 bouillontablet - 1 laurierblad, waarin 2-4 kruidnagels zijn geprikt - 2 eetlepels azijn - basilicum - 4 jeneverbessen …  Lees verder »

Lekker en kleurrijk …  Lees verder »

Dit is een italiaanse tomatenrijst, die niet droog is, maar zelfs eeen beetje papperig en klef …  Lees verder »

- 200 gr rijst - 1 gesnipperde ui - 2 theelepels kerriepoeder - 4 dl water - theel. zout …  Lees verder »

- 1 kg aardappelen - 3/4 kg winterwortels - 1/4 kg uien - 5 gr zout - 20 gr boter - 1 eetlepel keukenstroop - 1/2-1 dl melk - mespunt gemalen kruidnagels …  Lees verder »

Lekker snel en heerlijk …  Lees verder »

Chocolade kun je tussen de 6 en 12 maanden bewaren. Dit recept kun je bij de koffie maar ook gewoon lekker als tussen doortje eten. Mensen die aan het lijnen zijn raad ik af om dit recept te maken. Wat je blijft er van eten. …  Lees verder »

Top