1. Home
  2. jansie75
  3. Recepten van jansie75
Recepten van jansie75

Geinspireerd door smul Dit was echt lekker met beetje knoflooksaus   …  Lees verder »

Was aan het experimenteren met vis. Dus flapte er er 2 verschillende.  …  Lees verder »

Dit gerecht zag ik op youtube en zag er zo lekker uit. Dus gaf ik er mijn eigen draai aan en werd het inderdaad superjammie …  Lees verder »

Al neuzend op internet ed is dit wat ik er van gemaakt heb. Heerlijk met stokbrood met kruidenboter.... …  Lees verder »

Gezien op internet. opgerolde pizza zeg maar. lekker te vullen met hetgeen je zelf lekker vindt. …  Lees verder »

Schubbenkip noemt mn dochter het! Maar het zijn dus krokante kip schnitspzels... recept gebaseerd op een kipburger die ik ooit op heb... …  Lees verder »

Vond veel recepten voor preisoep met aardappelen, maar vind dan de structuur niet fijn. Dus toen een kennisje met preitjes uit de tuin kwam, moest ik gewoon experimenteren. …  Lees verder »

Gewoon, omdat mijn dochter er gek op is. Meestal maak ik het met gerookte zakm, maar vandaag was het de warm gerookte makreel vd lidl …  Lees verder »

Beetje traybake idee, maar ik had het toch in een schaal gedaan. reuze lekker en makkelijk. laat de oven het werk doen! …  Lees verder »

Ik ver zin ze ter plekke, meestal naar aanleiding van een recept wat ik ergens gezien heb. In dit geval eentja van de ah …  Lees verder »

Lekker, makkelijk, snel, maar zoooo de moeite waard …  Lees verder »

Heerlijk slaatje. Ik heb echt niets met rundvleesdraadjes en bonkjes dus heb ddze heerlijk fijn en zacht gemaakt, met corned beef. Geinspireerd doot smulweb …  Lees verder »

Oh dit was zooo lekker, had vanalles door de rijst gedaan. Dingen die opmoesten en een beetje erbij, gen zakjes , geen pakjes gewoon uit de losse pols   …  Lees verder »

Natuurlijk is vers turks brood heerlijk, maar ik zag ineens een afbak variant bij de jumbo, en dacht gelijk: dat moet gevuld worden.  Resultaat zie hier de italiaanse versie: …  Lees verder »

Top