1. Home
  2. jannesh
  3. Recepten van jannesh
Recepten van jannesh

Heerlijk couscous salade van mijn (half marokaanse) schoonzus …  Lees verder »

Heerlijke en gezonde muffins voor het ontbijt (of brunch). Zonder toegevoegde suiker en met veel vezels en fruit. Een goed begin van de dag! Heel makkelijk om deze te maken, af laten koelen en invriezen en er per dag eentje te ontdooien voor je ontbijt of brunch. Ik maakte met deze hoeveelheden ongeveer 18 stuks. Je kan natuurlijk naar eigen smaak aanpassen; ook lekker met ander fruit (of meer van een van deze), of met de toevoeging van gember en/of nootmuskaat. …  Lees verder »

Een heerlijkeBorlotti bonen soep. Ik ben zelf niet een bonensoep liefhebber, maar deze is verrukkelijk. Ik had zelf verse (ingevroren) bonen, dus ik weet niet precies of de hoeveelheden kloppen. maar ik heb hier het originele recept aangehouden. Je akn met de hoeveelheden van de ingredienten spelen naar eigen inzicht en smaak. …  Lees verder »

Heerlijke rijke brownies, net iets byzonderder en specialer dan normaal, en heel erg makkelijk!! Het bestaat uit een laag chic. Chip koekjesdeeg, een laag orio`s en een laag brownie deeg. …  Lees verder »

Heerlijke pasta met spinazie, gehakt en tomaat, verrassend door de ketjap. …  Lees verder »

Guacamole, bij Mexicaans eten …  Lees verder »

Een gezonde salade vol smaak. Als lunch of voorgerecht. Makkelijk aan te passen aan aantal personen: reken op ong. 1 paprika per persoon, en de rest naar verhouding. …  Lees verder »

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaart-cupcakejes bakken! …  Lees verder »

Heerlijke rijstsalade, als maaltijdsalade maar ook heel geschikt voor een picknick of als bijgerecht voor een BBQ. …  Lees verder »

■2 middelgrote uien, 1 fijngehakt en 1 in stukjes van 1 cm ■olijfolie ■1 volle theelepel gemalen koriander ■1 afgestreken theelepel gemalen komijn ■12 creamcrackers ■2 theelepels gedroogde oregano ■2 volle theelepels dijonmosterd ■500 g rundergehakt van goede kwaliteit ■1 groot ei, liefst vrije uitloop of biologisch ■2 teentjes knoflook, in plakjes ■½ tot 1 verse, rode Spaanse peper (naar smaak), in dunne ringetjes ■1 theelepel gerookt paprikapoeder ■2 eetlepels worcestersaus ■1 blik kikkererwten van 400 g, uitgelekt ■2 blikken tomaatstukjes van 400 g ■2 eetlepels balsamicoazijn ■2 takjes verse rozemarijn ■12 plakken mager rookspek of pancetta, liefst scharrel of biologisch ■1 citroen …  Lees verder »

Franse tarte Tartin- appeltaart op zn kop. …  Lees verder »

Zelfgemaakte limoncello …  Lees verder »

Spagetti carbonara …  Lees verder »

Ovenschotel met zalm, groenten en aardappel …  Lees verder »

Gevulde courgette - sonja bakker recept …  Lees verder »

Top