1. Home
  2. jake3
  3. Recepten van jake3
Recepten van jake3

Niet alleen brengen pannenkoeken een nostalgisch gevoel naar boven en zijn ze leuk om te maken (hoe oud je ook wordt, het omdraaien blijft spannend). Ze zijn vooral makkelijk, smakelijk en vrolijk. Het is namelijk echt onmogelijk om pannenkoeken te eten met een chagrijnige kop. Probeer het maar. De standaard grootmoederspannenkoek is heerlijk in zijn eenvoud. Bloem, eieren en melk bij elkaar en klutsen maar. Deze pancake is anders en heeft een aantal extra ingrediënten waardoor je een super zachte, luchtige vanille pannenkoek krijgt met banaan. Eenmaal op je bord ligt hij klaar om aangevuld te worden met verse vruchten, honing, stroop of poedersuiker naar eigen smaak. Of misschien al een bol ijs als je daar aan toe bent `s ochtends. …  Lees verder »

"Simplicity is the ultimate sophistication", zei Leonardo da Vinci ooit. …  Lees verder »

De fish taco is ooit vanaf de Mexicaanse westkust omhoog gekropen naar Californië. En wordt nu overal gegeten; in restaurants, op festivals en markten en als street food. Tsja, zo gek zijn die Amerikanen nu ook weer niet. Wie wil er nog een hot dog als je een fish taco kunt krijgen? …  Lees verder »

Afgelopen weekend vond ik de perfecte bestemming voor de rookworst. Een combinatie met groene asperges om symbolisch de winter af te sluiten en de lente te verwelkomen. In de New York Times van afgelopen vrijdag beschrijft Mark Bittman hoe je asperges langzaam (in 1,5 uur!) kunt laten garen zodat de asperges overal even gaar worden en alle smaken met elkaar kunnen mengen. De ideale manier om de asperges de rooksmaak van de worst te laten opnemen. …  Lees verder »

Top