1. Home
  2. jacquelinevanderweijden1961
  3. Recepten van jacquelinevanderweijden1961
Recepten van jacquelinevanderweijden1961

Het is een heerlijk gemakkelijk gerecht wat je alle dagen kunt eten als je niet veel tijd hebt en toch lekker wilt eten. …  Lees verder »

Dit is een heerlijk en gezond recept. Ik at het voor het eerst in Bulgarije bij onze familie. …  Lees verder »

Dit recept is voor ons een traditie met Oudjaar. Mijn moeder maakte het ieder jaar en nu maak ik het ook ieder jaar weer met Oudjaar. Het is simpel maar heerlijk om te serveren! …  Lees verder »

Bereiding Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bedek een ovenschaal met bakpapier en leg hierop de zalmfilets. Besmeer de zalmfilets met een laagje groene pesto en bestrooi het met wat paneermeel en laat de zalm gedurende 20 minuten in de oven garen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm de spinazie in een grote pan. Roerbak in de olijfolie de champignons en voeg na enkele minuten de pijnboompitjes toe. Doe de spinazie en de demi crème fraîche bij de champignons. Meng de uitgelekte spaghetti hier ook doorheen. Als de zalm uit de oven komt, garneren met een dun laagje honing en pijnboompitjes. Samen opdienen met de pasta.   …  Lees verder »

Top