1. Home
  2. isis-osiris
  3. Recepten van isis-osiris
Recepten van isis-osiris

Grand marnier, Vermouth, Champagne …  Lees verder »

Een lekker verfrissend voorgerecht tijdens een lunch in de tuin of binnenshuis. …  Lees verder »

Deze gelei is geschikt over koude visschotels of snijd ze, na opgesteven te zijn in de koelkast, in blokjes als garnering. …  Lees verder »

Dit recept heb ik al zo,n tien jaar in bezit en in die tijd eens gemaakt toen ik als vrijgezel met een club vrienden m,n verjaardag vierde. De schotel is lekker en oogt mooi. …  Lees verder »

Dit mooie gerechtje bereid ik om een mooi stukje vlees of vis op te leggen. …  Lees verder »

Dit vrij dure maar heerlijk visgerecht heb ik enkele jaren geleden gemaakt voor m,n verjaardags gasten. …  Lees verder »

Vruchtensap, Champagne …  Lees verder »

Wodka, Tomatensap …  Lees verder »

Rum, Vruchtensap …  Lees verder »

Wodka, Vruchtensap …  Lees verder »

Om gebakken vis mee te verwennen! …  Lees verder »

Een zoete saus met Spaanse pepers …  Lees verder »

Toen we ons 1 jarig huwelijksfeest vierden, nodigden we twee bevriende echtparen uit, die getuigen waren op onze huwelijksdag. Dit simpele gerecht, waarbij de saus het moet doen, behaalde succes en ik was heel trots want ik had nog nooit een rollade in elkaar gezet. …  Lees verder »

Wanneer ik dit gerecht maak is het altijd in de wintermaanden. Op oudejaarsavond heerlijk tafelen met vrienden onder het genot van een mooie rode wijn. Het voordeel van deze vleesschotel is dat je het een dag van te voren in de marinade kunt zetten, zo heb je het op de dag van bereiding vrij makkelijk …  Lees verder »

Bij dit gerecht serveerde ik de Cidersaus, die ik bij dit receptuur beschreven heb. De smaak van varkensvlees en zoet maakt van dit gerecht heerlijk eten omdat door toevoeging van worcestersaus en Franse mosterd aan de saus, het geheel een aparte belevenis geeft. …  Lees verder »

Heerlijk gerecht in combinatie met de mierikwortelpuree. Ik heb dit voor Paul z,n verjaardag gemaakt met als bijgerechten, aardappelpuree met knoflook, geglaceerde worteltjes, witlof, spinazie en een neutrale salade. …  Lees verder »

Deze ham heb ik twee keer bereid voor een koud buffet en het succes was geweldig. …  Lees verder »

Top