1. Home
  2. ingoru
  3. Recepten van ingoru
Recepten van ingoru

Gevuld brood …  Lees verder »

Tom Yam soep van Allehande …  Lees verder »

1 courgette, in de lengte gehalveerd 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 2 cm verse gember, geschild 1 teen knoflook, fijngesneden + 2 el sojasaus (flesje 250 ml) 3 el oestersaus (flesje 250 ml) 6 el olijfolie 1 zak sint-jakobsschelpen (300 g), ontdooid 1 bakje koriander (15 g), fijngesneden  …  Lees verder »

200 g droge eiernoedels 200 g grote rauwe garnalen 1 middelgrote ui, in halve ringen 4 tenen knoflook, fijngehakt 2 cm verse gember, geschild en in fijne reepjes ½ rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt 2 el maïs- of pindaolie 3 el chilisaus 3 el vissaus 4 el water 1 tl maïzena 2 el koriander, grof gehakt …  Lees verder »

3 el olijfolie 4 kippenbouten, zonder rugstuk 100 g Spaanse chorizoworst (250 g) 2 uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 schaaltjes trostomaten (a 5 stuks), in stukken 100 ml droge witte wijn 2 laurierblaadjes …  Lees verder »

100 g fricandeau 100 g beenham 100 g gerookte kip 100 g paté cornichons (kleine augurken) 1/2 pot bosvruchtenjam mespunt gemalen kruidnagel kruidenboter stokbrood voor de oignons Monegasque: 1 potje zilveruitjes (ca. 300 g), afgegoten 75 g blanke rozijnen 3 eetl. blanke azijn 100 ml water 50 g suiker klein blikje tomatenpuree (scheutje rode port) 1 laurierblad 2 kruidnagels  …  Lees verder »

1 rol koekjes (bijv. Oreo, 154 g) 30 g boter, gesmolten 3 blaadjes gelatine (zakje 12 stuks) 3 bakjes frambozen (a 125 g) 1 zakje vanillesuiker 1 bekertje slagroom (125 ml) 4 el suiker 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 bakje mascarpone (250 g) 4 el bietensap (fles 750 ml) …  Lees verder »

2 komkommers 1 bakje mascarpone (roomkaas, 250 g) 2 el citroensap (flesje 115 ml) 1/2 teen knoflook 1 bakje verse munt (15 g), blaadjes in reepjes …  Lees verder »

2 komkommers 1 rode peper 2 el olie 1 teen knoflook, fijngesneden 1 pakje kokosmelk (200 ml …  Lees verder »

4 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn 1 el fijne mosterd 1 el vloeibare honing 2 komkommers, met kaasschaaf in de lengte in dunne plakken 1 tl gedroogde dragon  …  Lees verder »

50 g boter 1 schaal kippenpoten zonder rugstuk (1 kg) 3 preien, gewassen en in halve ringen 4 tenen knoflook, in plakjes 2 takjes tijm, alleen de blaadjes 250 ml droge witte wijn 1 kippenbouillontablet 1 beker crème fraîche (200 g) 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden  …  Lees verder »

5 el olijfolie 2 uien, gesnipperd 3 tenen knoflook, fijngesneden 1 pakje gerookt ontbijtspek (150 g) 500 g sucadelappen 2 el bloem 300 ml volle rode wijn 2 takjes rozemarijn, alleen de naaldjes 1/2 potje snackaugurken rode peper (a 330 g) 1/2 potje olijven taggia (a 180 g), uitgelekt  …  Lees verder »

200 g kristalsuiker 1/2 fles mousserende witte wijn (prosecco, a 0.75 liter) 2 bakken aardbeien (a 500 g) 1 beker slagroom (250 ml) 1 el poedersuiker 1 bakje munt (15 g), alleen de blaadjes …  Lees verder »

Top