1. Home
  2. ina6
  3. Recepten van ina6
Recepten van ina6

Bisschopswijn is een variant op glühwein. Het grote verschil zit m in het citrusfruit. In Bisschopswijn zit sinaasappel, in glühwein citroen. Bisschopwijn is een wijn waaraan verschillende kruiden worden toegevoegd en die warm wordt gedronken, traditioneel op Sinterklaasavond. …  Lees verder »

500 gr suiker 2 eetlepels cacaopoeder 1,5 dl melk …  Lees verder »

Cakemix Mini cake-vormpjes (papieren, 12 stuks) Gebak-gazuur poeder (Baukje) Blanke marsepein Kleurstof (voor levensmiddelen …  Lees verder »

150 gram honing 225 gram bloem 1 theelepel bakpoeder 150 gram amandelspijs 1 theelepel kaneel mespunt kruidnagelpoeder 1/4 theelepel gemalen piment 35 gram sukade 35 gram oranjesnippers boter om in te vetten 75 gram gepelde halve amandelen zout 1 ei  …  Lees verder »

Mix voor wit brood 2 eieren 275 ml melk 50 g boter of margarine, gesmolten 25 g gele basterdsuiker 1 el koekkruiden 1 el kaneelpoeder 1 zakje amandelschaafsel 2 flesjes Chocoflakes (evt. Dr. Oetker) 50 g zachte roomkaas 150 g amandelspijs Chocoglazuur (evt. Dr. Oetker) …  Lees verder »

450 gr bloem 350 gr roomboter 225 gr bruine basterdsuiker 5 theelepels bakpoeder 4 eetlepels speculaaskruiden Zout …  Lees verder »

750 gram hazenbout 2 worteltjes 40 gram knolselderij 0,5 prei zout 1 eetlepel olijfolie 2 jeneverbessen 1 theelepel tijm 3 deciliter water 4 blaadjes witte gelatine 125 gram champignons 2 eetlepels rode port 2 eetlepels rode wijnazijn 1 eetlepel madeira 1 eetlepel cranberrycompote uit een potje 4 theelepels franse mosterd  …  Lees verder »

12 dunne wafeltjes of kletskoppen 2 nectarine`s en 2 kiwi`s, geschild en in dunne plakjes 0,5 liter vanilleroomijs 100 gram aardbeien, in dunne plakjes 0,5 liter aardbeienijs 125 gram slagroom om te kloppen 4 aardbeien ter garnering SAUS: 250 gram verse cranberry`s 0,5 pot rodebessengelei of bosvruchtenjam 0,5 glas port geraspte schil en sap van 0,5 sinaasappel  …  Lees verder »

75 gram gemengde bladsla 75 gram veldsla 75 gram walnoten, grof gehakt 1 rode ui, in smalle ringen 4 plakken zachte geitenkaas (ca. 300 gram) 75 mililiter notenolie 1 theelepel dijonmosterd geraspte schil en sap van 1 sinaasappel 1 eetlepel citroensap  …  Lees verder »

600 gram bladerdeeg 300 gram gekookte kip 45 gram boter 1 kleine zeer fijngesnipperde ui 100 gram droog gekookte rijst 1 teentje knoflook 4 eetlepels zeer fijn gehakte peterselie 1 ei mespuntje foelie zout sojasaus 30 gram bloem  …  Lees verder »

VOOR 4 - 6 PORTIES: 2,5 deciliter tarwebloem 75 gram boter 0,75 deciliter magere kwark VULLING: 1 liter verse paddestoelen 2 á 3 preien boter 1 theelepel zout snufje zwarte peper 4 eieren 2,5 deciliter room 250 gram geraspte kaas  …  Lees verder »

1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 x 400 g gepelde tomaten uit blik 2 eetlepels basilicumblaadjes, klein gescheurd 320 g tagliatelle 100 g boter 50 g Parmezaanse kaas, geraspt …  Lees verder »

500g kipfilet, gebakken en in blokjes 200g broccoli, gekookt 200g champignons, in schijfjes, gebakken 1 gefruite ui 150g geraspte kaas 2 eetlepels honingmosterd 1 blik crème fraiche Dragon (vers of gedroogd) Ijsbergsla, gesneden Zout en peper 6 tortilla …  Lees verder »

200 gram gezeefde bloem 1 theelepel backin 120 gram zachte boter 80 gram poedersuiker 1 pakje vanillesuiker 1 ei Voor de vulling: 1 liter room 1 pakje vanille suiker 250 gram geraspte melkchocolade Voor het glazuur"250 gram gesmolten pure chocolade snoepveters 100 gram witte chocolade (gesmolten) …  Lees verder »

Zwarte en of rode dropveters zwarte dropsleutels harde zoete kleurendropstaafjes …  Lees verder »

Ingredienten 200 gram zelfrijzend bakmeel 125 gram lichtbruine basterdsuiker 1 volle eetlepel speculaaskruiden 150 gram boter 1 eetlepel melk 1 zakje geschaafde amandelen 200 gram gepelde amandelen 200 gram witte basterdsuiker 4 eetlepels advocaat …  Lees verder »

1.25 deciliter melk 2.5 deciliter slagroom 4 eidooiers 65 gram suiker 4 theelepels speculaaskruiden 4 eetlepels suiker (om te bestrooien …  Lees verder »

Heerlijk voor bij de koffie, als zoet tussendoortje of als variatie bij de broodmaaltijd …  Lees verder »

200 gram half om half gehakt gehaktkruiden 1 ei, losgeklopt 4 plakjes bladerdeeg 1/2 eetlepel boter  …  Lees verder »

Top