1. Home
  2. icequeen1155
  3. Recepten van icequeen1155
Recepten van icequeen1155

Lekker romig, mals varkenhaas gerecht. Het is niet moeilijk te maken maar het resultaat is echt heerlijk. …  Lees verder »

*8 Coquilles jaqcues schoongemaakt *4 Sneden vers stokbrood. * Gedroogde tomaten tapenade * olijfolie *4 plakken mooie rauwe ham …  Lees verder »

Voor de Saus: *500 ml slagroom. *220 gram witte chocolade (in stukjes gebroken) Voor de cake: *4 chocolade muffins doormideen gesneden horizontaal (kant en klaar of zelf bakken) *4 scheppen vanille ijs *8 eetlepels kersen (ingelegd in brandewijn of op siroop) *Witte chocolade sprinkles. *Evt een scheutje Tia Maria  …  Lees verder »

Een lekker broodje. Gezien bij "ready steady cook" Alleen dan wel aangepast …  Lees verder »

Caldeirada is een bekende visstoofpot in Algarve, een soort bouillabaisse met vele soorten vis, schaal- en weekdieren. Recept gezien op tv en op de internetsite van dat programma stond het recept. Wat natuurlijk gaat verdwijnen ik wou het graag bewaren en delen met anderen. (6 tot 8 pers.) Maaltijdsoep …  Lees verder »

Lekkere soep met grote balletjes in deeg. ca. 430 kcal per portie. …  Lees verder »

400 Gr diepvries Frambozen 4 Eieren 100 Gr Suiker 1 Zakje Vanille suiker 250 ml Slagroom 1 Sinaasappel 8 Perzikhelften op siroop …  Lees verder »

Dit eten ze in San Diego als ontbijt. Jawel ik ook toen ik er was en ik kan je zeggen dat het heerlijk is om 7 uur s\'ochtends. Ik kan me wel indenken dat de meeste mensen dit ook als lekker lunch zien dus ik heb dit bij brunch/lunch gezet. …  Lees verder »

Lekker broodje, natuurlijk niet erg best voor de lijn... …  Lees verder »

4 witte bolletjes 4 frikandellen mayonaise (evt andere saus) en eventueel een gesnipperd uitje …  Lees verder »

Doordat we in San Diego in aanraking kwamen met Corned beed hash, ben ik hier verder mee gaan experimenteren. Dit is het resultaat tot nu toe. Erg lekker voor een zaterdag middag of gewoon wanneer je erg trek hebt. …  Lees verder »

Ik hou erg van zoute en hartige dingen zoet is lekker maar niet te veel ik neem persoonlijk liever een stuk kaas dan een stuk chocolade. bestel dit maar eens als je in een lunchroom bent waar je je broodje kunt laten bellegen ze zullen je erg vreemd an kijken tis dan ook een vreemde maar smakelijke combinatie …  Lees verder »

Lekker …  Lees verder »

Dit is een streekgerecht uit heerde mijn vader heeft me dit geleerd en het is erg lekker vind ik persoonlijk. het kan als borrelhapje gegeten worden maar ook als gewon een warme maaltijd met wat patat of aardappelen …  Lees verder »

Ik heb dit een keer bij een restaurantje gehad geen id meer waar maar het was heerlijk nu ben ik zelf eens wat gaan experimenteren en dit kwam eruit het is net alsof je verse aardbeien drinkt …  Lees verder »

Lekkere salade die ik zalf bedacht heb. een sprankelende salade waar je de smaak niet van kunt bepalen tis een beetje van alles en nog wat …  Lees verder »

Top