1. Home
  2. hug-me
  3. Recepten van hug-me
Recepten van hug-me

25 gram ongezouten gepelde pistachenoten25 gram rode marasquinkersen125 gram witte chocolade2 eidooiers1 groot ei190 gram fijne suiker2 eetlepels sinaasappellikeur180 ml slagroom garnering : 2 passievruchtenaardbeien of frambozen  …  Lees verder »

2 verse vijgenextra vergine olijfolie2 plakken gedroogde hamblanke amandelschaafsel1 handsinaasappel1/2 rode peper1/2 eetlepel rode wijnazijnzout75 gram rucola …  Lees verder »

1 stokbrood1 kleine zwarte truffel1 teen knoflook1 1/2 theelepel ma?zena1 dl champagne of mousserende wijn200 gram emmentaler200 gram gruyere100 gram appenzellerpeper …  Lees verder »

4 zongedroogde tomaatjes1 pomodori tomaat2 grote verse vijgenui3/4 rode peperolijfolie extra vergine3 1/2 dl kippenbouillon …  Lees verder »

25 gram boter200 gram melkchocolade250 gram pure chocolade25 gram cointreaupoedersuiker0.1 liter slagroom1 eetlepel glucosestroop …  Lees verder »

1 vanillestokje50 gram rijst50 gram suiker7 gram gelatinepoeder0.3 liter melk1/2 liter slagroom1 dl rozensiroop Basisrecept rozensiroopozenblaadjes1 liter water1 kilo suiker15 gram citroenzuur …  Lees verder »

500 gram framboos10 gram gelatinepoeder0.4 liter room1 theelepel citroensappoedersuikerrozenblaadjes1 1/2 dl water150 gram suiker2 gram citroenzuur4 suikerbloemetjes1 eiwitfijne suiker …  Lees verder »

150 gram versfruit225 gram magere kwark2 1/2 dl magere yoghurt9 gram fructose1 stuk losgeklopt eiwit …  Lees verder »

300 gram deegboter150 gram amandelspijs750 gram vers fruit100 gram abrikozenjam1/2 ei  …  Lees verder »

6 Italiaanse bitterkoekjes4 verse vijgen1 dl slagroom2 eetlepels amaretto2 eetlepels poedersuiker  …  Lees verder »

75 gram gorgonzola1/2 dl slagroom4 verse vijgen …  Lees verder »

Zachte boterbloem150 gram gepelde amandelen300 gram fijngehakte walnoten300 gram chocolade, 70%-85% cacao1 theelepel cacaopoeder250 gram boter100 gram kristalsuiker6 grote scharreleierenzout  …  Lees verder »

0.1 liter slagroom6 cakes6 koekjes20 gram suikerrozenwater1 reep pure chocolade100 gram marsepein …  Lees verder »

200 gram marsepein 120 gram suiker 75 gram patentbloem 75 gram roomboter 0.2 liter slagroom 3 eieren aardbeienjam voedingskleurstof …  Lees verder »

6 eieren400 gram artisjokhart50 gram bloem25 gram boter1 dl olijfolie2 eetlepels vers fijngehakte basilicumzwart gemalen peperkorrelszout  …  Lees verder »

6 stuks verse vijgen12 plakjes rauwe ham, rauwezwarte gemalen peperkorrels …  Lees verder »

50 gram gekonfijte vruchtjes - 200 gram marsepein - beetje poedersuiker - 4 druppels rode kleurstof - 4 eetlepels poedersuiker - garneersnoepjes …  Lees verder »

150 gram verse tonijn - 1/4 rode peper - 1 teentje knoflook - 1/2 sjalotje - 1 cm verse gemberwortel - 1 takje peterselie - 1 eetlepel olijfolie - fijn zeezout - 25 gram veldsla …  Lees verder »

Bakblik van 20 x 20 cm - 1 1/2 dl room culinair - 350 gram suiker - mespuntje zout - 50 gram hazelnoten - 350 gram pure chocolade …  Lees verder »

100 gram boter - 75 gram pure chocolade - 2 eieren - 200 gram suiker - 75 gram tarwebloem - 1 1/2 theelepel bakpoeder - 75 gram gehakte walnoten - 1 zakje vanillesuiker …  Lees verder »

Top