1. Home
  2. huckleberry_finn
  3. Recepten van huckleberry_finn
Recepten van huckleberry_finn

Broccolie is super gezond en dat weet iedereen, en je kinderen en je man houden misschien helemaal niet van broccolie maar ik heb een idee dat iedereen het wel lekker vind …  Lees verder »

Ik maak het vaak als traktatie het enige ding is maak genoeg ruimte vrij om te laten drogen alleen maar positieve reacties …  Lees verder »

Mijn moeder gaf mij dit recept toen ik het zou maken voor een inmens bbq buffet met vrienden ze vonden het allemaal lekker. het is ook ongewoon lekker. ook voor lunch, picknick, verjaardag is het geschikt. vooral met een frisse fruitige rose dan is het helemaal top. …  Lees verder »

Ik heb de basis uit de allerhande geplukt maar er een geheel eigen draai aangegeven door het recept te verbeteren, lekkerder te maken. ik heb het aangekruisd als hoofdgerecht wij zijn stevige eters dus we vinden het heerlijk om voor ons zelf elk een heel brood te maken met wat sla erbij maar je kan het ook in kleinere stukken serveren als borrelhapje …  Lees verder »

Mijn moeder zette dit vroeger soms op zondagavond bij de broodmaaltijd op tafel. Het is lekker op brood Ik maak het nu voor mijn man.  hij vind het lekker het smaakt lekker fris en zomers. …  Lees verder »

Top