1. Home
  2. hildameisters
  3. Recepten van hildameisters
Recepten van hildameisters

Ik was een recept voor runderpoulet aan het zoeken op het internet. Ik kwam dit recept tegen en het was heel erg lekker. Omdat ik het beslist nog een keer wil maken deel ik het op deze website, zodat ik het niet kwijt raak. Ik heb de bospaddestoelen vervangen door champignons en een puntpaprika toegevoegd. …  Lees verder »

Deze Fougasse is heerlijk bij een kop goed gevulde soep, maar kan ook bij de borrel met wat lekker smeersel. …  Lees verder »

Dit dipsausje is een heerlijk fris sausje dat door zijn frisse smaak past bij zowel zoet als hartig. …  Lees verder »

We hebben deze taart gemaakt tijdens een bakworkshop in Belgie. Hij is heerlijk en daarom wil ik hem graag met jullie delen. …  Lees verder »

Ik had een hele voorraad pomodori tomaten die verwerkt moesten worden. Toen heb ik deze soep gemaakt. Hij smaakt heerlijk. En ik heb een lekker voorraadje in de diepvries. …  Lees verder »

Ik heb dit recept voor kerst gemaakt. Ideaal voor een relaxt kerstdiner. Je kunt het de dag van te voren klaarmaken. Dan kun je het tijdens het voorgerecht in de oven schuiven. Ik heb de laatste 10 minuten nog een Ovenschaal met duchenne ernaast geschoven. …  Lees verder »

Ik heb dit recept gemaakt voor een etentje met vrienden. Ze hebben zich wel 3 x opgeschept. Dus het viel duidelijk in de smaak. Heerlijk met aardappelpuree of een aardappelvariatie zoals duchennes of gegratineerde aardappels. Het kan natuurlijk ook met rijst. Zeker een keer proberen. Mijn man vond het lekkerder dan Belgisch stoofvlees. …  Lees verder »

Tijdens een workshop High Tea hebben we deze cake gegeten. Een heerlijk malse cake. …  Lees verder »

Als je een vitaminestoot wilt of gewoon zin hebt in heerlijke soep, dan moet je deze soep eens proeven.  …  Lees verder »

Dit is een onderdeel van Oosterse maaltijd uit eigen keuken. …  Lees verder »

Dit is een onderdeel van Oosterse  Maaltijd uit eigen keuken …  Lees verder »

Onderdeel van Oosterse maaltijd uit eigen keuken. …  Lees verder »

Onderdeel van Oosterse maaltijd uit eigen keuken …  Lees verder »

Dit recept vond ik in een oude Tip van 1985. Het is onderdeel van een item Oosterse Maaltijd uit eigen keuken. Ik heb het wel een beetje aangepast want het was vrij zuur.   …  Lees verder »

Ik had  veel groenten over maar eigenlijk van alles maar 1 stuks. Toen heb ik dit recept op Internet gevonden en aangepast aan de groenten die ik had liggen.  Het orginele recept staat op de website van Dagelijkse kost. Een flinke ketel soep, zodat je ook nog wat kunt invriezen voor een gemakkelijke dag. …  Lees verder »

Heerlijke taart met krokante koekbodem en vanilleroom met verse aardbeien. Deze taart heb ik gemaakt als nagerecht tijdens een gourmetavond met vrienden. Hij was helemaal op. …  Lees verder »

Omdat mijn man niet goed kon bijten was ik op zoek naar recepten die hij wel kon eten.  Zo kwam ik bij dit soeprecept uit. Een goed gevulde slanke vissoep die heerlijk smaakt en eenvoudig te maken is. Ik heb het recept iets aangepast aan onze smaak. Deze soep krijgt zijn extra vissmaak doordat een gedeelte van de kabeljauw meegepureerd wordt. …  Lees verder »

Ik ben niet zo'n  liefhebber van het snoepgoed dat met Sinterklaas gegeten wordt. Toch wilde ik de sinterklaassfeer wel in huis halen. Toen vond ik dit recept op internet. Nou het is een heerlijke cake die zeker niet alleen met Sinterklaas gegeten gaat worden.  …  Lees verder »

Dit is het recept van de garnalencocktail die hoort bij de cocktailsaus.   …  Lees verder »

Top