1. Home
  2. hgerard
  3. Recepten van hgerard
Recepten van hgerard

Gevonden op internet en leek me lekker, ga het vanavond maken. …  Lees verder »

Ben wat groenten aan het husselen voor een pastasaus, dit is de eerste versie. …  Lees verder »

Was op zoek naar een nagerecht en kwam deze tegen,  …  Lees verder »

Leuk om te maken met vrienden als afsluiting van een barbecue. …  Lees verder »

Monchoutaart met een lekkere bodem. …  Lees verder »

Heel simpel, heel lekker …  Lees verder »

1 gesnipperde ui 1-2 teentjes uitgeperste knoflook 4 eetlepels water 100 ml Ketjap manis 1 eetlepel azijn 2 theelepels donkere basterdsuiker 1-2 theelepels sambal oelek 1 theelepel maizena …  Lees verder »

1 kilogram varkensribbetjes vleesbouillonblokjes [voor 1 liter bouillon] 1 afgestreken theelepel zout 6 zwarte peperkorrels 4 laurierblaadjes 2 eetlepels azijn 1/2 eetlepel boter of spekvet eventueel: circa 1 eetlepel maïzena …  Lees verder »

6 takken tijm of 1 tl gedroogde tijm, 2 el vloeibare honing, 1 tl mosterd 100 ml vers sinasappelsap …  Lees verder »

1 paksoi, schoongemaakt en in repen van 2 cm, 1 teen knoflook geperst, 400 gr. Kipfilet, in reepjes, 400 gr. rijst, 1 el Sesamzaadjes, 2 el Sojasaus, …  Lees verder »

1 komkommer, heel dunne plakjes, 2 el sesamolie, 2 tl honing, 1 tl citroensap, sambal, 2 tenen knoflook gepeld, 2 el ketjap, 2 el olie, 500 gr. kipfilet a la minute …  Lees verder »

Een heerlijke taart die makkelijk te maken is. …  Lees verder »

Heerlijk bij de koe lou youk …  Lees verder »

500 gram mager vlees (Kip of Varken) Zelfrijzend bakmeel Fijn gesnipperd ui zout  …  Lees verder »

2 dl bouillon van een blokje 4 eetlepels pikante tomaten ketchup 1/2 eetlepel azijn 3 eetlepels aardappelzetmeel peper uit de molen, suiker, zout  …  Lees verder »

750 gram hamlappen, zout Peper uit de molen 2 uien 1 teentje knoflook 2 el olie 1tl djahe 1/2 tl sambal oelek 1 dl ketjap manis …  Lees verder »

400 gr pipe rigate, 3 kipfilets, olijfolie, 1/2 pak bladspinazie (450gr diepvries), 1 pakje Boursin roomkaas Ail en Fines Herbe 150 gram, 1 bakje kastanje champignons, 50 gram pijnboompitten, 5 zongedroogde tomaten …  Lees verder »

2 grote uien, fijn gesneden 4 eetlepels olie 500 g hamlappen, in stukjes 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 1 teentje knoflook, geperst 1 blikje tomatenpuree (70 g) 3 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel azijn …  Lees verder »

Top