Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. hermien_kg
  3. Recepten van hermien_kg
Recepten van hermien_kg

Dit recept komt uit het WDR programma - Von und zu lecker - waarin 6 adellijke dames voor elkaar een menu klaarmaken. Dit programma loopt al jaren bij de WDR met ook - Land und lecker (boerenvrouwen), Bunt und lecker (vrouwen uit verschillende landen) en nog een van vrouwen met verschillende artistieke beroepen (.... und lecker) …  Lees verder »

Heerlijke zachtromige soep …  Lees verder »

800 gram aardappelen (bloemig) 1 eigeel 100 gram bloem 1 el verse majoraan, gesneden nootmuskaat zout witte peper 700 gram grove braadworst 1 ei 1 el mosterd 80 gram gesneden uien 1 knoflookteentje, fijn gesneden 2 el bieslookrolletjes 2 el gehakte peterselie 2 el olijfolie 2 wortels 2 preien 4 cl groentebouillon 50 ml room 2 takjes tijm zout en peper …  Lees verder »

Braadworst schnitzelspies Op een bedje van courgette-komkommersalade …  Lees verder »

400 gram nieuwe aardappels, geschild 3 el olijfolie 200 gram bladspinazie 6 cl groentebouillon 100 gram uien, fijn gesneden 200 gram gerookte zalm in plakken 6 eieren (L) 1/8 liter slagroom 50 gram harde kaas, geraspt zout, peper en nootmuskaat 8-10 kerstomaten 1 el olie 6 takjes tijm …  Lees verder »

400 gram groene asperges 6 plakken gerookte zalm 6 scholfilets (à 120 g) 2 el verse roomkaas 4 takjes dille 6 kerstomaten 400 gram nieuwe aardappelen 1 klein bosje soepgroente 1 laurierblaadje 3 jeneverbessen 6 paperkorrels visbouillon (stomen) voor de hollandaisesaus 3 eigeel 80 gram geklaarde boter sap van 1 citroen 6 cl groentebouillon 4 el yoghurt zout en peper …  Lees verder »

150 gram bloem 1/8 liter water ½ tl zout 1 el olie beetje olijfolie 120 gram verse roomkaas 2 el crème fraiche 2 lente-uitjes 3 takjes dille 1 schaaltje tuinkers 2 mespunten chilivlokken 2 mespunten kerriepoeder 1 klein kropje ijsbergsla 250 gram gerookte zalm zwarte olijven paar takjes peterselie zout en peper cocktailprikkers …  Lees verder »

Een heerlijke snack tijdens de voetbalwedstrijden …  Lees verder »

200 gram witte asperges 200 gram groene asperges 1 vlokje boter beetje suiker 100 gram gekookte ham 2 el paneermeel 200 gram kwark 200 gram verse roomkaas 3 eieren 1 el gehakte peterselie 1 el bieslookrolletjes 3 el geraspte Goudse kaas 100 gram fetakaas 1 schaaltje tuinkers zout en witte peper voor het deeg: 260 gram bloem 80 gram boter 1 ei nootmuskaat zout en witte peper …  Lees verder »

Oorspronkelijke naam van het recept: Westfälische "Sushis" …  Lees verder »

Voor de vulling 400 gram gemengd gehakt 2 eieren 100 gram korrelige roomkaas 1 teentje knoflook, fijn gesneden 50 gram gesneden ui 50 gram paprikablokjes, gemengd 1 el gehakte peterselie 1 el gehakte bieslook voor de pannenkoeken 100 gram tarwemeel 2 eieren 4 cl melk 2 el gehakte peterselie ½ el olijfolie voor het bijgerecht 200 gram fijne tuinerwtjes, diepvries 200 gram gefileerde tomaten 1 tl boter ¼ l kalfsfond 1 tak tijm 1 tak rozemarijn nootmuskaat zout en peper …  Lees verder »

600 g kipfilet sap van een limoen 1 tl gehakte, verse gember 2 mespunten chilivlokken 1 el olie 160 g lente-uitjes 16 verse lychees (of uit blik) 2 sinaasappels 1 grote banaan 1 ½ el gedroogde cranberry`s 100 ml kokosmelk 4 cl groentebouillon 3 el crème fraiche 4 takjes tijm ½ TL kerrie zout, peper …  Lees verder »

Een simpel borrelhapje, maar o zo lekker! …  Lees verder »

Top