1. Home
  2. hermanvanelst
  3. Recepten van hermanvanelst
Recepten van hermanvanelst

4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd aluminiumfolie …  Lees verder »

Eendenborstfilet met stoofperensaus Benodigdheden: 1 flinke eendenborstfilet 0,5 dl. ingedikt stoofperenkookvocht zout peper  …  Lees verder »

2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil) 1 eetlepel ketchup 1 eetlepel mayonaise 1 eetlepel sherry 1 bakje Hollandse garnalen (100 gram) 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden  …  Lees verder »

150 gram gerookte paling - 75 gram garnalen - 1 appel - 1,2 dl slagroom 1 ei 1,5 dl mayonaise 10 gram geraspte mierikswortel peterselie 1/4 knolselderij  …  Lees verder »

Een heerlijke soep bij een diner …  Lees verder »

Een echt voorjaarsgerecht.Lekker met krieltjes en jonge sperciebonen bevat per portie 345 kcal 32 g eiwit 19 g vet 13 g koolhydraten …  Lees verder »

1 kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen (diepvries) 1 kg trostomaten 1 à 2 eetl. sambal 1,25 ml zure room of crème fraîche 6 teentjes knoflook 50 g boter of 5 eetl. olijfolie 2 eetl. gedroogde Provençaalse kruiden peper en zout …  Lees verder »

20 diepvries deeglapjes voor de rolletjes (20 x 20 cm). 100 gram mihoen 100 gram witte kool 1 kleine wortel (circa 50 gram) 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie plus 1 liter plantaardige olie om te frituren 250 gram half om half gehakt 2 eetlepels vissaus (nam pla) 1 theelepel suiker 2 eetlepels oestersaus 1 eiwit 1 bakje zoetzure pikante saus enkele blaadjes sla, schijfjes komkommer of tomaat ter garnering (desgewenst) …  Lees verder »

Ngrediënten voor 4 personen: 4 chateaubriands van 200 g peper, zout 75 g boter of margarine 1 theelepel citroensap  …  Lees verder »

Ingrediënten: 40 100 20 g g g boter eiwit bloem 120 130 g g basterdsuiker amandelschaafsel  …  Lees verder »

20 sint-jakobsschelpjes 4 reepjes sla 4 eetlepels pijnboompitten 3 eetlepels balsamicoazijn 6 eetlepels olijfolie Boter Olijfolie Kervel en dille  …  Lees verder »

600 gr kipfilet 2 grote uien 350 gr champignons 2 rode paprikas 50 gr boter 1 blikje tomatenpuree (70 gr) 2 tl paprikapoeder 1 dl bouillon (van tablet) 2 bekertjes crème fraîche 2 el vodka zout en peper  …  Lees verder »

600 gr kipfilet 2 grote uien 350 gr champignons 2 rode paprikas 50 gr boter 1 blikje tomatenpuree (70 gr) 2 tl paprikapoeder 1 dl bouillon (van tablet) 2 bekertjes crème fraîche 2 el vodka zout en peper  …  Lees verder »

4 tongscharren 1 preiwit 150 g rodekool 100 g sojascheuten 100 g oesterzwammen 1 potje saffraanpoeder 2.5 dl wijn (wit/droog) 2.5 dl room 2.5 dl visfumet 50 g kreeftenvlees 100 g roomboter cayennepeper peper zout 1 cl azijn 1 eetlepel citroensap 20 g boter (bakboter) …  Lees verder »

40 g boter 6 uien, in halve ringen 1 pakje roomboterbladerdeeg (diepvries), ontdooid 500 g prei, in dikke schuine ringen 145 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc 58+) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 500 g gekookte bieten, in halve plakjes 1 sjalotje, fijngesneden 3 el yoghurtdressing bieslook (fles 270 ml) …  Lees verder »

Bakken:180 C Ca:500 gr …  Lees verder »

Totaal 500 gr Bakken op 180 C …  Lees verder »

1.2 rijpe avocados 2.3 eetlepels citroensap 3 eetlepels gehakte dille of bieslook 3.vers gemalen peper 4.zout 5.150 gr plakken gerookte zalm 6.150 gram rucola of veldsla 7.1 limoen 8.125 ml zure room of crème fraich …  Lees verder »

Een heerlijk voorgerecht dat erg makkelijk is om te maken.Weer eens wat anders dan soep. …  Lees verder »

Top