1. Home
  2. henrilevison
  3. Recepten van henrilevison
Recepten van henrilevison

Ik woon dus in Engeland, waar de Indische keuken erg bekend is. En ik ben wat aan het experiementeren gegaan. Het viel heel erg goed in de smaak …  Lees verder »

Een andere manier om courgete klaar te maken en.... om je vinger bij op te vreten. Echt super lekker. …  Lees verder »

Ik maakt net een groentensoep. En ik had nog wat versneden rode peper staan. Teveel dus,  de soep werd te pittig. Misschien wist je dit al, maar als niet, bij deze de oplossing. …  Lees verder »

De beste rijst en zo eenvoudig. 1 op 2. …  Lees verder »

Ik was in Engeland en at iets heel lekkers in een pub. Ik kon het niet zo goed plaatsen. Het blek koolrap te zijn. Zelf dus ook wat aan het rommelen gegaan. Ik ben tevreden met het resultaat. Vrouw en kinderen ook, Het zou evt. zelfs vegetarisch/vegnistisch bereid kunnen worden. …  Lees verder »

Erg lekker, vlees ontbreekt niet echt (mocht je vleeseter zijn, zoals ikzelf). De aparta abrikozen suas, maaktr er een heerlijk smakend geheel van, rijk aan smaken, Eenvoudig snel te bereiden, maar moet wel 50 min. in de oven. …  Lees verder »

Ik had wat wortels liggen en couscous in de kast. Ik heb erg veel (vind ik) kruiden en wilde er eens iets me doen. Ik heb voor de basiskruidenmix (Harissa) het innternet gebruikt. De couscous smaakte erg goed pas op, het vult. …  Lees verder »

Mijn jongste heeft een tijdje geleden al besloten vegetarisch te gaan. Em ik bereid dus een vegetarisch ebasis en doe er evt. vlees bij. Maar dat is vaak niet nodig. Het vlees ontbreekt vaak niet, geen gemis. Ik ben gek op vlees. …  Lees verder »

Ik had besloten hamburgers te maken en vind het altijd lekker als daar van die lekkere, zachte uien tussen/bij zitten.  …  Lees verder »

Ik zat laatst naar een backup van 'Down to Earth' te kijken, waarin Zac in Londen een Vegetarische Curry te eten kreeg, in een vegetarisch restaurant. Het leek lekker dus meteen naar het recept gezocht. De ingrediëten leken inderdaad erg geschikt, dus ik heb het meteen gemaakt en.... het was overheerlijk. Vlees ontbreekt echt niet en het de smaak is super. Voor herhaling vatbaar ! …  Lees verder »

Ik had een programma gezien waarin ze Thunderbread; maakten. Een fijn roggebrood uit Ijsland. Aldaar gebakken in een geothermishe oven (een gat in de grond, verwarmd door de hitte uit de aarde). Een nachtje ingegraven. Maar dit kan bij ons met een normale oven, op 120°C. Een heerlijk zoet brood met de smaak van het rogge. Warm erg lekker, zonder beleg, maar koud ook heerlijk met boter en kaas (wat je wil, natuurlijk). Benodigdheden: Pan geschikt voor de oven (ik gebruikte een gietijzeren, met deksel) Heel eenvoudig, alles mengen en een paar uur in de oven. …  Lees verder »

Ik wilde een factsoenlijke vegetarische cilli maken, dus naar ameriakaanse/mexicaanse recepten gezocht. En gevonden wat ik zocht, zonder pakjes en zakjes, met een super smaak. Voor herhaling vatbaar. Je mist het vlees totaal niet. En het kan gerust een paar dagen in de koelkast staan, om dan nog te eten. …  Lees verder »

Ik had een Broccoli liggen, waar ik iets mee wilde doen...Ik was eeb recept van een soep tegen gekomen, waarvan ik de ingriëten wat veranderde. …  Lees verder »

Ik zat TV te kijken, een 'bezoek' aan een Spaans restaurant (Bar Néstor, San Sebastian) en dacht dat kan ik ook. Dus, direct aan het koken gegaan. …  Lees verder »

Ik zocht iets om met de bloemkool te doen. Wit met een sausje is zo saai. Ik kwam en recept tegen wat ik aanpaaste. En....het was op voordat ik een mooie foto kon maken. Oh zo lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. …  Lees verder »

De 'overblijfselen' uit de koelkast moesten op. Ik had nog een anatal verse groenten liggen. Zonde om niets mee te doen. …  Lees verder »

Ik was op zoek naar wat anders (vor echtgenote en dochter, ikzelf ging voor vlees) met kabeljauw en kwam deze tegen. Eerste indruk was 'apart, interessant'. Ik ben niet zo vis of tomaten, maar dit smaakte echt goed. Ik heb de tomaten van mijn dochter opgegeten. …  Lees verder »

Past bij heel veel en is altijd goed. …  Lees verder »

Top