1. Home
  2. heerlijke_hapjes
  3. Recepten van heerlijke_hapjes
Recepten van heerlijke_hapjes

Citroenijscake voor 6 personen. Dit dessert kan goed worden ingevroren. Het is prettig om het voor onverwachte gelegenheden bij de hand te hebben. …  Lees verder »

Magnetronrecept Worden er enkele druppels muntlikeur door de saus geroerd dan ontstaat een heerlijk chocolade-muntsaus. …  Lees verder »

Toetje met tic voor 4 personen  …  Lees verder »

Nagerecht uit Grootmoeders Keuken voor ongeveer 4 personen  …  Lees verder »

Zoete gierstbeignets voor 16 tot 20 stuks. Serveer als tussendoortje, lichte maaltijd, of, zonder suiker, bij soep of het ontbijt. …  Lees verder »

Dit heerlijke recept is een prima manier om een aantal rijpe mango's te verwerken (en de variant geeft misschien een aardige suggestie voor onrijpe mango's), voor 6 tot 8 personen …  Lees verder »

Kubecake is een zoete versnapering, die in heel West-Afrika door straatventers wordt verkocht. Het is niet echt een cake, zoals de naam doet vermoeden - het is meer een explosie van twee scherpe smaken: een combinatie van sterke donkere rum en gember met daartussen laverend de zoete suiker. In feite is kubecake een vorm van wat in Europa meestal rumbonen genoemd wordt. …  Lees verder »

Pepersaus voldoende voor 1 kg vlees of vis / schaaldieren.  …  Lees verder »

Laat de taart minstens 1 uur in de vorm afkoelen tot ze stevig aanvoelt, alvorens de vorm te verwijderen. …  Lees verder »

Geven bij gebraden vlees, kip en ander gevogelte, voor 4 personen. …  Lees verder »

Tomatensalsa voor 2 - 4 personen voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten …  Lees verder »

Dessertsaus, ca. 3 dl. 25 Kcal per eetl. Begin 15 minuten van tevoren. …  Lees verder »

Bij gehakt of pastagerechten, voor 2 personen …  Lees verder »

Top