1. Home
  2. he_een_feestje
  3. Recepten van he_een_feestje
Recepten van he_een_feestje

Een niet allerdaags hapje maar als je nooit eens iets probeer. Je gasten zullen verrast zijn. 24 stuks hartig en warm …  Lees verder »

Een heerlijke boter voor op stokbrood lekker hartig en van tevoren te bereiden heel erg lekker …  Lees verder »

Bladerdeeg hapjes met een vulling van zalm en roomkaas daarna gefrituurd heel erg lekker …  Lees verder »

Lekker hartig hapje met een romige zalm vulling niet moeilijk en snel klaar. Vat tevoren klaar temaken. …  Lees verder »

Een leuk apart hapje en lusten de meeste, ook kinderen vinden het heerlijk. 12 stuks …  Lees verder »

Ziet er heel leuk uit en smaken heel goed, ze doen het ook niet slecht bij een koudbuffet ed. 20 stuks …  Lees verder »

Leuke frisse rolletjes snel klaar en heel lekker …  Lees verder »

Lekker hapje dat niet zo veel werk is en er leuk uitziet …  Lees verder »

Ben zelf gek op zure haring en dit receptje pas daar uitstekend bij voor mij echt heel erg lekker. De rolletjes ken je enkel uren van te voren klaarmaken en ze in verpakt in keukefolie bewaren in de koelkast. …  Lees verder »

Lekker vegatarische hapje zeker voor de liefhebber van champignons. …  Lees verder »

Heeel apart dit zullen de meeste denken en dat is het ook maar je zal er bet succes meehebben op een feestje …  Lees verder »

Artisjokhartjes gevuld met feta heel apart niet moeilijk maar wel erg lekker en ziet apart uit echt wat voor een feestje of buffet …  Lees verder »

Van deze kaas moet je houden om het lekker te vinden mar de mensen die het lekker vinden zijn weg van dit hapje. En het is zo klaar …  Lees verder »

Een apart maar heerlijk hapje vind ik zelf niet moeilijk en zo klaar en van tevoren klaar te maken. 12 stuks …  Lees verder »

Dit is een heerlijk hapje vooral voor de mensen die van zalm houden het is makkelijk van tevoren te klaar te maken ziet er leuk uit en smaakt heerlijk …  Lees verder »

Ook een heerlijk combinatie tomaatjes die gevuld zijn met een ei salade die je zelf maakt, de salade is ook heerlijk op een toastje …  Lees verder »

Kleine pasteitjes van filo deeg met gehakt erg lekker en niet moeilijk …  Lees verder »

Mini wraps Deze heb ik van de week voor het eerst klaargemaakt en ze zijn bijzonder goed in de smaak gevallen, ik heb drie soorten vulling gebruikt die ik allemaal er bij zal zetten. …  Lees verder »

Een heerlijk luxe gevuld eitje voor een feestje of buffet, de smaak is erg mmm …  Lees verder »

Top