Bij familiegelegenheden moet ik vaak iets anders voor mijn 'vegetarische' broer maken. Dit gerecht vond ik op de website 'vegadutchie.nl'. Ik heb het iets aangepast en gepureerd; in het originele recept hoeft dat niet. Ook heb ik niet bij het serveren stukjes gesneden komkommer en verse pinda's toegevoegd bovenop de soep zoals in het originele recept. Ik houd nu eenmaal van gebonden soepen. De laatste keer bij een familiebezoek niet gepureerd en de toevoegingen op de soep bij het serveren wel gedaan; viel ook zeer in de smaak! …
Lees verder »
Lekker hapje voor bij de borrel. Je kunt het warm of koud serveren. Druppel er vlak voor het serveren nog wat honing over. Gebruik je grotere kaasjes, dan moet je de doorsnede van het bladerdeeg vanzelfsprekend ook aan passen. …
Lees verder »
Dit zijn lekkere, lichte wraps met boerenkool, roerei en mosterd. De combinatie is erg lekker en het is perfect voor die momenten waarop je geen zin hebt in een zware stamppot. …
Lees verder »
Onze meest favoriete huzarensalade zonder "ondergedompeld" te zijn in te veel mayonaise, etc. Eigenlijk heb je de salade zo in elkaar gedraaid, alleen het snijden kost even wat tijd. Je kunt naar eigen smaak nog van alles toevoegen .. …
Lees verder »
Deze hartige salade kun je zelf eenvoudig aanpassen om hem simpeler te maken. Zo kun je de rucola weglaten en je kunt de mozzarella vervangen door jonge kaas. …
Lees verder »