Hoofdgerecht voor 4 personen.
1 ui,
1 schaal konijn (500 gram),
4 eetlepels margarine,
1 flesje westmalle dubbel trappist (Belgisch bier),
½ Zak tutti frutti, (500 gram),
1 pak rode kool met appeltjes,
3 zakjes aardappelpuree (pak á 8 zakjes),
½ Zakje verse peterselie, (á 30 gram). …
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen
4 plakjes bladerdeeg,
150 gram brie,
1 zakje walnoten (50 gram),
2 eieren,
1 zakje peen julienne (wortelreepjes 150 gram),
2 eetlepels honing,
1 zakje ijsbergsla (200 gram),
1 bakje verse rauwkost bleekselderijappel, (225 gram),
4 eenpersoons taartvormpjes ingevet. …
Lees verder »
-
Bewaard
89
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Hoofdgerecht voor 4 personen
4 eetlepels olijfolie,
1 zak soepgroenten (400 gram),
1 blik kikkererwten (400 gram ),
2 pakken tomaatblokjes met basilicum en oregano,
2 runderbouillontabletten,
1 schaal verse rundersoepballetjes, (225 gram),
3 bosuitjes,
1 rode peper. …
Lees verder »
-
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Voorgerecht voor 4 personen.
50 gram roquefort,
2 stengels bleekselderij
1 zoetzure appel,
6 eetlepels volle yoghurt,
1 eetlepel citroensap,
8 plakjes rosbief,
2 eetlepels fijngeknipte bieslook,
Voor de garnering alfalfa of tuinkers. …
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Hoofdgerecht voor 4 personen.
500 gram asperges,
1 duopak aardappelschijfjes (700 gram),
1 pakje schouderham (ca 140 gram),
8 eieren,
1 pakje seizoensaus voor asperges (37 gram maggi),
? Zakje verse bieslook (? 25 gram),
5 eetlepels (vloeibare) margarine.
…
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Hoofdgerecht voor 4 personen.
800 gram pommes primeur (zak 1,5 kilo),
1 zak paprika,s groen/rood/geel
2 courgettes,
4 eetlepels olijfolie,
3 blikjes sardines ( ? 120 gram). …
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Dit gerecht is het lekkerst met jonge boswortelen. Serveer het bij gebakken varkensvlees of bij lekkere Hollandse gehaktballetjes. …
Lees verder »
-
Bewaard
9
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Deze lekkere laagjesschotel bestaat uit andijvie, romige aardappelpuree en kruidig gehakt. …
Lees verder »
-
Bewaard
11
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
1
+
Reageer
-
Waardering0van5
Nagerecht voor 8 personen.
8 stoofpeertjes,
1 fles rode wijn,
1 deciliter bessenjenever,
1 kaneelstokje,
200 gram suiker,
1 eetlepel aardappelzetmeel,
Yoghurt,
Kaneelkoekjes,
1 bak Hertog Kaneel Roomijs met Stoofpeertjes. …
Lees verder »
-
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Hoofdgerecht voor 4 personen.
900 gram hertenvlees in blokjes,
Bloem,
Peper en zout,
Olie,
2 scherpe uien gesnipperd,
10 jeneverbessen gekneusd,
3 middelgrote bieten fijngesneden,
1 eetlepel rode aalbessengelei,
3 dl bourgogne of een ander stevige rode wijn,
1,5 dl wilbouillon,
3 takjes tijm (eventueel gedroogd). …
Lees verder »
-
Bewaard
0
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Blauwe bessen houden je fit en gezond. …
Lees verder »
-
Bewaard
8
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Nagerecht voor 2 personen.
200 gram blauwe bessen,
4 eieren,
25 gram suiker,
1 zakje vanillesuiker,
25 gram boter,
Poedersuiker. …
Lees verder »
-
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Schuimkransjes worden gemaakt van stijfgeklopt eiwit en poedersuiker.
Deze kransjes zij supereenvoudig te maken. U heeft alleen wat geduld nodig, want ze gaan lang in de oven om te drogen. …
Lees verder »
-
Bewaard
5
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Krokante gevlochten kransjes van filodeeg en rauwe ham. Na het bakken krijgen ze een frisgroen bieslookstrikje.
Filodeeg, lenteui en rauwe ham worden samengevlochten en tot kransjes gevormd. …
Lees verder »
-
Bewaard
9
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
2
+
Reageer
-
Waardering0van5
Een beetje reuzentompouce, deze krans met ananas en slagroom.
De luchtige krans is gevuld met ananas en gegarneerd met gekaramaliseerde walnoten. …
Lees verder »
-
Bewaard
9
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
1
+
Reageer
-
Waardering0van5
De grote hartige krans wordt gevuld met gekruid kalfsgehakt. …
Lees verder »
-
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
1
+
Reageer
-
Waardering0van5
Nagerecht voor 4 personen.
250 gram suiker,
4 limoenen,
2 mango?s,
2 eetlepels citroensap,
100 ml droge witte wijn,
6 druppels vloeibare suiker vervanger,
200 ml water,
1 vanillestokje,
1 rode peper. …
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Voorgerecht voor 2 personen.
1 courgette,
zout,
3 plakken bladerdeeg (diepvries),
1 vleestomaat,
2 teentjes knoflook,
2 eetlepels olijfolie,
Boter om in te vetten,
1 eetlepel gehakte Italiaanse kruiden (basilicum, oregano, tijm, Vers of diepvries),
1 eetlepel pijnboompitten,
Versgemalen peper,
2 plakken zachte geitenkaas (50 gram per stuk),
2 taartvormpjes ? 15 cm. …
Lees verder »
-
Bewaard
42
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
2
+
Reageer
-
Waardering5van5
Nagerecht voor 2 personen.
3 eiwitten,
Snufje zout,
175 gram witte basterdsuiker,
2 theelepels ma?zena,
2 theelepel witte wijnazijn of blanke azijn,
250 gram aardbeien,
Versgemalen peper,
Balsamicoazijn,
100 ml slagroom. …
Lees verder »
-
Bewaard
0
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Voorgerecht voor 2 personen.
1 sjalotje,
250 gram gemengde paddestoelen (oesterzwammen, kastanjechampignons, shii-take),
1 eetlepel olijfolie,
300 ml kruiden of groentebouillon (van tablet),
100 ml kookroom,
Versgemalen zwarte peper,
100 gram gerookte zalmsnippers,
1 eetlepel gehakte bieslook of peterselie (vers of diepvries). …
Lees verder »
-
Bewaard
21
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering4van5