1. Home
  2. happy2day
  3. Recepten van happy2day
Recepten van happy2day

Hoofdgerecht voor 4 personen. 1 ui, 1 schaal konijn (500 gram), 4 eetlepels margarine, 1 flesje westmalle dubbel trappist (Belgisch bier), ½ Zak tutti frutti, (500 gram), 1 pak rode kool met appeltjes, 3 zakjes aardappelpuree (pak á 8 zakjes), ½ Zakje verse peterselie, (á 30 gram). …  Lees verder »

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 personen 4 plakjes bladerdeeg, 150 gram brie, 1 zakje walnoten (50 gram), 2 eieren, 1 zakje peen julienne (wortelreepjes 150 gram), 2 eetlepels honing, 1 zakje ijsbergsla (200 gram), 1 bakje verse rauwkost bleekselderijappel, (225 gram), 4 eenpersoons taartvormpjes ingevet. …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen 4 eetlepels olijfolie, 1 zak soepgroenten (400 gram), 1 blik kikkererwten (400 gram ), 2 pakken tomaatblokjes met basilicum en oregano, 2 runderbouillontabletten, 1 schaal verse rundersoepballetjes, (225 gram), 3 bosuitjes, 1 rode peper. …  Lees verder »

Voorgerecht voor 4 personen. 50 gram roquefort, 2 stengels bleekselderij 1 zoetzure appel, 6 eetlepels volle yoghurt, 1 eetlepel citroensap, 8 plakjes rosbief, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, Voor de garnering alfalfa of tuinkers. …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen. 500 gram asperges, 1 duopak aardappelschijfjes (700 gram), 1 pakje schouderham (ca 140 gram), 8 eieren, 1 pakje seizoensaus voor asperges (37 gram maggi), ? Zakje verse bieslook (? 25 gram), 5 eetlepels (vloeibare) margarine.  …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen. 800 gram pommes primeur (zak 1,5 kilo), 1 zak paprika,s groen/rood/geel 2 courgettes, 4 eetlepels olijfolie, 3 blikjes sardines ( ? 120 gram). …  Lees verder »

Dit gerecht is het lekkerst met jonge boswortelen. Serveer het bij gebakken varkensvlees of bij lekkere Hollandse gehaktballetjes. …  Lees verder »

Deze lekkere laagjesschotel bestaat uit andijvie, romige aardappelpuree en kruidig gehakt. …  Lees verder »

Nagerecht voor 8 personen. 8 stoofpeertjes, 1 fles rode wijn, 1 deciliter bessenjenever, 1 kaneelstokje, 200 gram suiker, 1 eetlepel aardappelzetmeel, Yoghurt, Kaneelkoekjes, 1 bak Hertog Kaneel Roomijs met Stoofpeertjes. …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen. 900 gram hertenvlees in blokjes, Bloem, Peper en zout, Olie, 2 scherpe uien gesnipperd, 10 jeneverbessen gekneusd, 3 middelgrote bieten fijngesneden, 1 eetlepel rode aalbessengelei, 3 dl bourgogne of een ander stevige rode wijn, 1,5 dl wilbouillon, 3 takjes tijm (eventueel gedroogd). …  Lees verder »

Nagerecht voor 2 personen. 200 gram blauwe bessen, 4 eieren, 25 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 25 gram boter, Poedersuiker. …  Lees verder »

Schuimkransjes worden gemaakt van stijfgeklopt eiwit en poedersuiker. Deze kransjes zij supereenvoudig te maken. U heeft alleen wat geduld nodig, want ze gaan lang in de oven om te drogen. …  Lees verder »

Krokante gevlochten kransjes van filodeeg en rauwe ham. Na het bakken krijgen ze een frisgroen bieslookstrikje. Filodeeg, lenteui en rauwe ham worden samengevlochten en tot kransjes gevormd. …  Lees verder »

Een beetje reuzentompouce, deze krans met ananas en slagroom. De luchtige krans is gevuld met ananas en gegarneerd met gekaramaliseerde walnoten. …  Lees verder »

De grote hartige krans wordt gevuld met gekruid kalfsgehakt. …  Lees verder »

Nagerecht voor 4 personen. 250 gram suiker, 4 limoenen, 2 mango?s, 2 eetlepels citroensap, 100 ml droge witte wijn, 6 druppels vloeibare suiker vervanger, 200 ml water, 1 vanillestokje, 1 rode peper. …  Lees verder »

Voorgerecht voor 2 personen. 1 courgette, zout, 3 plakken bladerdeeg (diepvries), 1 vleestomaat, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, Boter om in te vetten, 1 eetlepel gehakte Italiaanse kruiden (basilicum, oregano, tijm, Vers of diepvries), 1 eetlepel pijnboompitten, Versgemalen peper, 2 plakken zachte geitenkaas (50 gram per stuk), 2 taartvormpjes ? 15 cm. …  Lees verder »

Nagerecht voor 2 personen. 3 eiwitten, Snufje zout, 175 gram witte basterdsuiker, 2 theelepels ma?zena, 2 theelepel witte wijnazijn of blanke azijn, 250 gram aardbeien, Versgemalen peper, Balsamicoazijn, 100 ml slagroom. …  Lees verder »

Voorgerecht voor 2 personen. 1 sjalotje, 250 gram gemengde paddestoelen (oesterzwammen, kastanjechampignons, shii-take), 1 eetlepel olijfolie, 300 ml kruiden of groentebouillon (van tablet), 100 ml kookroom, Versgemalen zwarte peper, 100 gram gerookte zalmsnippers, 1 eetlepel gehakte bieslook of peterselie (vers of diepvries). …  Lees verder »

Top