Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. hans3333
  3. Recepten van hans3333
Recepten van hans3333

Oh oh oh, dit sausje is zo lekker dat je hem het liefst zonder iets zo uit het pannetje lepelt, maar ja dat staat een beetje raar natuurlijk …  Lees verder »

Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik het las dacht ik van mwahh , serieus? , en ik ben zoizo niet zo curry fan, maar de combi is werkelijk heerlijk, fris, kruidig snel en super simpel. …  Lees verder »

1 van de best verkopende terras gerechten het 12 uurtje , maar ipv goedkope k&k kroketten, slappe huzarensalade , en een broodje rosbief  alles lekker vers. idd kun je alles kant en klaar kopen en staat het met 5 minuten op tafel , maar dit is dus even werk. je hebt meer dan voor 4 personen dus vries de rest gewoon in. …  Lees verder »

Hoe meer saus te beter zeg ik altijd maar , en dit zijn allemaal lekkere combinaties voor vlees , vis , kip en garnalen. …  Lees verder »

Vraag me niet waarom het chorizo burgers heten , want dat gaat er namelijk niet in. maakt ook helemaal niet uit. maar surf & turf op een burger waarbij de saus lekker over je kin druipt , do i need to say more? ( laat je niet afschrikken door het aantal ingredienten, het is wat mengen en klaar ) …  Lees verder »

Op de markt staat een kennis van mij elke zaterdag met broodjes warme beenham , lekker, goede ham niks mis mee. de saus keuze is/was de standaardt honing/mosterd , sate of cocktail , toen ik vroeg heb je nooit wat anders geprobeerd zei hij " ik zou niet weten wat " time to knutsel …  Lees verder »

Weer eens wat anders dan de standaard mosselpan, lekker pittig en snel. …  Lees verder »

Heerlijk op een broodje pulled , gewoon als bij salade voor de bbq of onder een hotdog. …  Lees verder »

Een kruising tussen chinese red roast pork en chinese ribs. heb wat geknutseld omdat ik niet alles kon krijgen of dat het gewoon lekkerder is. kost behalve de marineer tijd erg weinig werk …  Lees verder »

Simpelweg omdat ik ze k & k , vlak , matig en nogal smaakloos vindt . lekker zelf aan het knutselen geweest , en ok een bakje kopen is sneller en waarschijnlijk goedkoper , maar smaak wil ook wat. …  Lees verder »

Ja je leest het goed , en nee het is geen klus programma , glas in lood , eetbaar . uit de briliante geest van heston Blumenthal, super simpel , en fantastich als bord om bv, je desert op te dienen om vervolgens ook nog je bord te kunnen op eten , hoe leuk is dat!   …  Lees verder »

Weer eens een andere variant op mijn favo eggs benedict , deze keer met een cajun style hollandaise en rivier kreeftjes. …  Lees verder »

Perfecte hapjes voor je paasbrunch , een beetje lente op je bord …  Lees verder »

de truuk van supermalse ribs is voorkoken , dat kan in  een sterke bouillon maar in cola worden ze helemaal super! laat je niet afschrikken door de bereidings tijd , dat is namelijk meer wachten dan zelf wat te hoeven doen.   …  Lees verder »

Het is weer feest vandaag , dus een heerlijke dip die ook nog eens een goede bodem geeft. een heerlijke kaasdip , waar alles heerlijk in smaakt , van rauwkost tot gebakken bacon of champignons. …  Lees verder »

Niet om speciaal bouillon te maken ( das een mooie bijvangst ) maar speciaal voor het broodje. supermalse " pulled " chicken , met een heerlijk sausje. 2 halen 1 betalen zeg maar . …  Lees verder »

Wie wel eens mijn recepten doorspit ( zeker doen ! ) zal waarschijnlijk 1 baksel tegen komen. ik ben dan ook het enige lid van heelhollandbaktniet. maar als testje voor de paas, deze gedaan en zelfs ik kan dit . …  Lees verder »

Maar weer zelf knutselen omdat ik nergens meer gepaneerde hamburgers kan kopen en af en toe heb ik daar gewoon zin in. lekker snel en simpel. …  Lees verder »

Het is een burger anders , tosti burger ofzo . wel erg lekker. …  Lees verder »

Waarom vinden zelfs Amerikanen dit de beste hotdog , want dat is het , van de wereld? het is de combinatie van alles bij elkaar, en hij komt uit IJsland echte pylsur worst is in nederland niet te krijgen , maar heeft een verhouding van 1 op 1 op 1 , lamsvlees, rund en varkens. je kunt aan een goede slager vragen om ze voor je te maken. voor het gemak gebruikte ik lams chipolata worstjes. …  Lees verder »

Top