1. Home
  2. hans3333
  3. Recepten van hans3333
Recepten van hans3333

Heerlijk simpel zonnig gerecht tijdens deze storm dagen , alvast weer een beetje zomer op je bord …  Lees verder »

Zelfs ik als vleeseter vindt dit prima te haggelen , prima voor een flexdagje of als je vega vriendjes en vriendinnetjes komen. …  Lees verder »

Heerlijk bij gerecht of als lekkere snack .  en nee dit moet je dus niet in een airfryer maken …  Lees verder »

Alles staat of valt met de kwaliteit van je ingredienten want de bereiding is super simpel. zorg wel dat alles klaar staat voor je gaat beginnen ,  echt onwijs lekker en alsof je in frankrijk in de bistro zit. …  Lees verder »

Dit is een recept van een vakslager/poelier en die gebruiken groothandel spul , dus weer ff knutselen om het een beetje juist te krijgen  voor iedereen zonder zon pasje. hij is erg lekker geworden!   …  Lees verder »

Helaas bij ons in de stad nergens meer te bestellen , de gewone variant wel. voor een lunch gerecht is het teveel werk om alles zelf te maken , daarom de simpele versie wat neerkomt  op de qualiteit van de ingredienten , een zo hoog mogelijk kreeft gehalte voor de soep , en grijze garnalen in de kroket , etiketten lezen dus of een visboer die er geen roze garnalen of rivier kreeft in stopt.. het lijkt heel veul werk, maar in de practijk valt het reuze mee. …  Lees verder »

Toen ik het las dacht ik idd cream cheese bij een hotdog ?  maar 1 hap en je weet waarom . eigenlijk is het een dubbele copycat want de cream cheese & bacon wordt niet in europa verkocht. zelf knutselen dus , en geljk maar wat extra,s er door dan maar    …  Lees verder »

Allemaal niet te ingewikkeld , en met weinig tijd . lekker zijn ze allemaal ( als je geen vis allergie hebt natuurlijk )  gewoon ingredienten halveren als je geen 20 +/_  man over de vloer krijgt. …  Lees verder »

Ik ben niet zo van ovenschotels , maar deze is wel een favo  .de oven doet het werk , houdt je weer tijd over voor andere dingen. …  Lees verder »

Verrassende combinatie van smaken , dit smaakt echt anders.! …  Lees verder »

Geen hoofdmaaltijd , maar een heerlijk voorgerecht naar opmaat van bv kreeft of een vismaaltijd . van te voren klaar te maken , je hoeft het alleen maar in de oven te schuiven  …  Lees verder »

Heerlijk simpel gerechtje waar je er eigenlijk meer van zou moeten maken , want ze zijn zo weg. …  Lees verder »

Of het nou du of au fromage is maakt niet uit dit is gewoon snel comfort food . ook handig voor op de camping en aan te passen aan ieder zijn smaak qua kaas soorten . de bereiding is eigenlijk belangrijker dan de rest , korstje van buiten en "fluffy " van binnen. …  Lees verder »

Eens wat anders dan de standaard , lekker buikspek ! …  Lees verder »

Voor echte kippenleverpate liefhebbers , super simpel super smaakvol! …  Lees verder »

Ik denk het meest besteld maar het minst gemaakt , en het is toch zo verdomd lekker . niet moeilijk en de lange wachttijd komt door het marineren . …  Lees verder »

Tja wat kan ik hier over zeggen. gewoon lekker simpel . …  Lees verder »

Dit is een win/win/win/win gerechtje , want zowel de asperges en garnalen zijn goed betaalbaar, de combi is perfect en lekker snel klaar. …  Lees verder »

Top