Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. ghislaine1941
  3. Recepten van ghislaine1941
Recepten van ghislaine1941

1 augurk (grote) 3 wortelen 1 komkommer 1 ei 1 kerstomaatje 1 eetlepel mayonaise. …  Lees verder »

1 ei 1 bosje peterselie 1 kerstomaatje 2 kruidnagels 1 komkommer 1 wortel 50 g kaas. …  Lees verder »

1 ei 1 komkommer 1 bosje peterselie 1 kerstomaatje 50 g smeerkaas. …  Lees verder »

25 g suiker 120 g bloem 2 eieren 30 cl melk 3 bananen 1 grote ananas en vloeibare honing naar smaak. …  Lees verder »

200 g bloem 3 eieren 35 cl melk en een beetje water 25 g boter 4 takjes bieslook 4 takjes peterselie 4 takjes dragon 4 takjes kervel en zout. …  Lees verder »

pannenkoekensoufflĂ© met sinaasappel. Op 2 februari, lichtmis, staan de traditioneel pannenkoeken op het menu... …  Lees verder »

7 en een halve dl. rode wijn 1 eetl. creme de cassis, citrusschil 4 verse vijgen 3 bladeren citroenmelisse 1 kruidnagel 1 dl. room 1 vanillestokje  …  Lees verder »

1 citroen 750 ml rode wijn 200 g suiker 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 12 verse vijgen 1 vanillestokje 1-2 eetlepels witte basterdsuiker 1 bakje mascarpone (250 g) 2 bakjes frambozen (a 150 g) …  Lees verder »

Anders, Anders, Melk …  Lees verder »

8 rijpe vijgen,10 cl water,100 g griessuiker, het sap en de schil van een onbehandelde citroen, 1 vanillestokje en 20 g boter …  Lees verder »

Kaasbroodjes. …  Lees verder »

Een vegetarisch gerecht, echte winterkost. …  Lees verder »

Een tulband van ijs,ijzig decoratief. …  Lees verder »

Heerlijke quiche die de hele tafel met verstomming slaat, zeker als je verklapt dat er aardappelen in het spel zijn …  Lees verder »

500 gram pruimen 75 gram basterdsuiker 1 vierde liter slagroom. …  Lees verder »

is een relish die vaak wordt geserveerd bij Indische curryschotels …  Lees verder »

* 175 gr. bittere chocola * 6 eieren * 160 gr. boter * 160 gr. suiker * 160 bloem * 1 zakje vanillesuiker * circa 8 eetl. abrikozenjam. Voor de glazuur: * 150 gr. poedersuiker * circa 3 eetl. water * 2 eetl. cacao en 150 gr. in mooie papiertjes verpakte pralines, chocoladepaaseitjes of een andere paasversiering zoals kuikentjes van suiker kleine haasjes van chocola, e.d. met pasen. …  Lees verder »

Frans nagerecht, kan ook 's-middags bij de thee of koffie. …  Lees verder »

- 300 gr. pepers, steeltjes verwijderd en in kwartjes gesneden. - 300 ml water - 300 ml azijn - 3 eetlepels suiker - 3 teentjes look - 1 kleine ajuin - 2 ml Sorben Voor de pekel: 700 ml warm water 140 gr keukenzout  …  Lees verder »

Heerlijk goudgeel, kan gebruikt worden in verschillende sausjes of in een vinaigrette als basis …  Lees verder »

Top