1. Home
  2. ghislaine1941
  3. Recepten van ghislaine1941
Recepten van ghislaine1941

1 augurk (grote) 3 wortelen 1 komkommer 1 ei 1 kerstomaatje 1 eetlepel mayonaise. …  Lees verder »

1 ei 1 bosje peterselie 1 kerstomaatje 2 kruidnagels 1 komkommer 1 wortel 50 g kaas. …  Lees verder »

1 ei 1 komkommer 1 bosje peterselie 1 kerstomaatje 50 g smeerkaas. …  Lees verder »

25 g suiker 120 g bloem 2 eieren 30 cl melk 3 bananen 1 grote ananas en vloeibare honing naar smaak. …  Lees verder »

200 g bloem 3 eieren 35 cl melk en een beetje water 25 g boter 4 takjes bieslook 4 takjes peterselie 4 takjes dragon 4 takjes kervel en zout. …  Lees verder »

pannenkoekensoufflĂ© met sinaasappel. Op 2 februari, lichtmis, staan de traditioneel pannenkoeken op het menu... …  Lees verder »

7 en een halve dl. rode wijn 1 eetl. creme de cassis, citrusschil 4 verse vijgen 3 bladeren citroenmelisse 1 kruidnagel 1 dl. room 1 vanillestokje  …  Lees verder »

1 citroen 750 ml rode wijn 200 g suiker 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 12 verse vijgen 1 vanillestokje 1-2 eetlepels witte basterdsuiker 1 bakje mascarpone (250 g) 2 bakjes frambozen (a 150 g) …  Lees verder »

Anders, Anders, Melk …  Lees verder »

8 rijpe vijgen,10 cl water,100 g griessuiker, het sap en de schil van een onbehandelde citroen, 1 vanillestokje en 20 g boter …  Lees verder »

Kaasbroodjes. …  Lees verder »

Een vegetarisch gerecht, echte winterkost. …  Lees verder »

Een tulband van ijs,ijzig decoratief. …  Lees verder »

Heerlijke quiche die de hele tafel met verstomming slaat, zeker als je verklapt dat er aardappelen in het spel zijn …  Lees verder »

500 gram pruimen 75 gram basterdsuiker 1 vierde liter slagroom. …  Lees verder »

is een relish die vaak wordt geserveerd bij Indische curryschotels …  Lees verder »

* 175 gr. bittere chocola * 6 eieren * 160 gr. boter * 160 gr. suiker * 160 bloem * 1 zakje vanillesuiker * circa 8 eetl. abrikozenjam. Voor de glazuur: * 150 gr. poedersuiker * circa 3 eetl. water * 2 eetl. cacao en 150 gr. in mooie papiertjes verpakte pralines, chocoladepaaseitjes of een andere paasversiering zoals kuikentjes van suiker kleine haasjes van chocola, e.d. met pasen. …  Lees verder »

Frans nagerecht, kan ook 's-middags bij de thee of koffie. …  Lees verder »

- 300 gr. pepers, steeltjes verwijderd en in kwartjes gesneden. - 300 ml water - 300 ml azijn - 3 eetlepels suiker - 3 teentjes look - 1 kleine ajuin - 2 ml Sorben Voor de pekel: 700 ml warm water 140 gr keukenzout  …  Lees verder »

Heerlijk goudgeel, kan gebruikt worden in verschillende sausjes of in een vinaigrette als basis …  Lees verder »

Top