1. Home
  2. geudens
  3. Recepten van geudens
Recepten van geudens

6 rabarberstengels 2dl vers sinaasappelsap zeste van 1 sinaasappel 1 zakje vannillesuiker 1/2 koffielepel kaneelpoeder 2 eetlepels fijne suiker 25cl verse slagroom 2 eetlepels poedersuiker 4 boudoirs of merengue …  Lees verder »

•1 scampi per persoon 2/3 mango •1/3 rode ui •Limoensap, peper en zout olijfolie, basamico-azijn, paprikapoeder, kerriepoeder plukjes kervel …  Lees verder »

Een koud soepje om als amuse op te dienen …  Lees verder »

• Brood rondelletjes, beetje boter • Stukje brie of supreme • Siroop • Stukje peer …  Lees verder »

• 900 g kabeljauwrug (zonder vel of graat) • 2 eetlepels mosterd, 100 g boter • Zwarte peper uit de molen, bladpeterselie • 3 eetlepels droog broodkruim bij voorkeur panko= Japans keuken(vervangen door paneermeel gemengd met peterselie) • Mosterdsausje: o 2 Sjalotten o 2,5 dl Witte wijn o 1 kippenbouillon o Lepel mosterd, p&z o ½ liter room Boter …  Lees verder »

• 4 eieren • 1 lepel fijne suiker per ei • 200 ml slagroom(40%) + 1 p vanillesuiker • 2 dikke repen fondant-bloc-chocolade = 250gr. • Puntje boter, 4 lepels koffie(facultatief) …  Lees verder »

•bouillon: 1 dl water, 100g suiker,5 blaadjes basilicum, 1 limoen, zakje rozenbottelthee • Aardbeien: 100g per persoon, 5 stuks middelgroot • Roze peper gemalen of geplet • Slagroom ° muntblaadje …  Lees verder »

500 g aardbeien 2 eiwitten 100 g suiker 1 el maïszetmeel 1 tl azijn …  Lees verder »

* 4 reuzengamba`s * 1 kleine bloemkool * 100 g boter * 2 rode uien * 2 eetlepels kappertjes * 6 takjes verse tijm * 1 teentje knoflook * sap van 1 citroen * zwarte peper van de molen * zeezout * nootmuskaat * 3 eetlepels olijfolie …  Lees verder »

Een wereldklassieker en zo eenvoudig te bereiden! Super gemakkelijk en snel klaar, moet nog wel opstijven min.2u. Ik heb er een blikje mandarijntjes goed uitgelekt bijgedaan, annanas is ook een lekkere optie. …  Lees verder »

160 g Philadelphia Natuur of Philadelphia Natuur Light 200 g Bastognekoeken 75 g roomboter 200 g Griekse yoghurt (stevig en dik van structuur, 0% vet) 75 g witte basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker 100 g witte chocoladevlokken 3 zakjes klopfix(à 8 gr) 3 dl slagroom 75 g witte of donkere chocoladevlokken, topping …  Lees verder »

Tip: Na 1 nacht is de taart nog lekkerder en steviger door de chocolade in het Philadelphia-mengsel …  Lees verder »

1 pak lange vingers (boudoirs) 1 l water 1 kg kristalsuiker 6 conferanceperen, zonder schil en klokhuis, in kwartjes 1 citroen 1 kaneelstokje 8 el cointreau 6 blaadjes gelatine 4 eiwitten 200 gr room 40 gr suiker bosbessen of ander fruit om te garnieren …  Lees verder »

200 gr gekookte ham in reepjes 1 blaadje gelatine geweekt in koud water 2 el mayonaise cayennepeper 2 el sherry 60 ml room, stijfgeklkopt 2 teentjes knoflook fijngesnipperd takje rozemarijn, alleen de blaadjes 1 sjalot fijgesnipperd zout rode bietenscheuten enkele soepstengels …  Lees verder »

Een lekker lepelhapje …  Lees verder »

1 eetlepel olijfolie 1 fijn gesnipperde sjalot 1 fijn gesneden teentje knoflook 1 courgette in blokjes gesneden (mag ook ongeschild) 2 eetlepels water 2 eetlepels mascarpone 1 eetlepel fin gesnipperde bieslook 150gr grijze garnalen …  Lees verder »

3 el Olijfolie Traditioneel 1 el donkere basterdsuiker 100 ml medium dry sherry of water 2 el kappertjes 1 el verse tijmblaadjes 2 el verse peterselie, fijngehakt versgemalen peper, zout 2 teentje knoflook, in plakjes 6 stronkjes witloof …  Lees verder »

Heel makkelijk en heel lekker... …  Lees verder »

Victoriabaars 20 gekookte scampi`s 1 pakje rivierkreeftenvlees (type lidl of aldi) 1 tomaat 2 brikjes alpro cuisinne of room 1 visbouillonblokje 2 koffielepels visfond (poeder) 2 lepels tomatenpuree peper en zout …  Lees verder »

Victoriabaarsfilet 20 gekookte scampi`s 1 pakje rivierkreeftenvlees (type lidl of aldi) 1 tomaat 1 vis bouillonblokje 2 koffielepels visfond (poeder) 2 brikjes alpro cuisinne of room 2 lepels tomatenpuree peper, zout …  Lees verder »

Top