Tijdens warme dagen is het heerlijk om een maaltijd salade te eten. Ik ben eigenlijk niet zo een salade fan, maar deze vond ik heerlijk! … Lees verder »
Tijdens warme dagen is het heerlijk om een maaltijd salade te eten. Ik ben eigenlijk niet zo een salade fan, maar deze vond ik heerlijk! … Lees verder »
Ziet er feestelijk uit en is nog lekker ook! … Lees verder »
250 gr. gerookte forel, in reepjes; 200 gr. gedroogde fettuccine; 2,5 dl slagroom; 4 eieren; snufje nootmuskaat; 40 gr. fijngesneden venkel; 4 lente-uitjes, in ringen; 85 gr. geraspte cheddar; venkelgroen voor de garnering … Lees verder »
Haha dit heeft geen beschrijving nodig toch? hmmmm … Lees verder »
Heerlijk! … Lees verder »
Hiervoor heb je van die dikke spaghetti nodig. Wij halen ze bij de islamitische winkel. … Lees verder »
Hmmmm! Mijn man is allergisch voor mosselen vandaar dat wij er visbouillon doorheen gedaan hebben. Maar met mosselen is het ook heerlijk! … Lees verder »
Dit is erg lekker bij een ossobucco! … Lees verder »
Dit recept kun je eventueel ook van kipfilet maken. Ook erg lekker … Lees verder »
1 Kalfsrollade van ca. 1,25 kg; 5 dl droge witte wijn; 5 dl kippenbouillon; 2 teentjes knoflook; 1 ui, in vieren gesneden; 1 wortel, grof gehakt; 1 stengel bleekselderij, grof gehakt; 2 laurierbladeren; 3 kruidnagels; 10 peperkorrels. voor de saus: blik tonijn in olie (95gr.) 15 gr. ansjovisfilets 2 eidooiers; 2 el. citroensap; 1,25 dl olijfolie; Garnering takjes peterselie; kappertjes; dunne schijfjes citroen … Lees verder »
2 grote aubergines, in de lengte in dunne plakken gesneden (eventueel met kaasschaaf); 1,5 dl. extra vierge olijfolie; sap van 1 citroen; 2 teentjes knoflook, geperst; 1/2 Spaanse peper, fijngehakt; 15 gr. basilicumblaadjes, grof gehakt; zout. … Lees verder »
Lekker bij de borrel. … Lees verder »
Heerlijk! Maar wel erg machtig. … Lees verder »
Heerlijk recept, volgende dag is het nog lekkerder! … Lees verder »
8 kipkarbonades 2 zoet/zure appels 1 el. citroensap 60 gr boter 1/2 ui fijngehakt 1/2 stengel bleekselderij, fijngehakt; 10 gr. bloem 80 ml. calvados of cognac; 375 ml. kippenbouillon; 100 ml. crème fraîche; zout en peper … Lees verder »
1 flink stuk rauwe tonijn in hele dunne plakjes gesneden (je kunt de tonijn hiervoor beter even in de vriezer leggen zodat je wat gelijkmatigere plakjes krijgt; Wasabi; Japanse ketjap; een bakje kant en klare zeewiersalade (supermarkt) … Lees verder »
Ik vindt artisjokken als voorafje altijd een heerlijke en gezellige starter. … Lees verder »
2 lamshaasjes; boter; 4 el. droge witte wijn; Kippenbouillon; boter; zout en peper … Lees verder »
HEERLIJK!!!!!!!! Voor 4 personen … Lees verder »
4 personen … Lees verder »