1. Home
  2. gerrit_u
  3. Recepten van gerrit_u
Recepten van gerrit_u

Een heerlijk stoofpotje voor de herfstige en winterse dagen. De voorbereidingen zijn zo getroffen...de bereidingstijd is zo lang vanwege het sudderen...... (recept uit de "boodschappen") …  Lees verder »

Dit is een knoflooksausje zoals ik hem altijd maak. Ik gebruik hem overal voor; bijv. bij de friet, BBQ, en zelfs door een pasta-salade! Iedereen die hem proeft is er weg van.... …  Lees verder »

Lekker pittig en zomers maaltijd-saladerecept uit de "boodschappen". …  Lees verder »

Een smullen-recept dat dankzij de heerlijke citroensaus een behoorlijk zomers tintje krijgt! …  Lees verder »

Lekker borrelhapje/voorgerecht. recept is goed voor 12 stuks. …  Lees verder »

Borrelhapje/tussendoortje. recept is goed voor 12 stuks... …  Lees verder »

Vegetarische kroketten, erg lekker bij veel gelegenheden... (bij de friet als vleesvervanger, of maak er ballen van en serveer ze als borrelhapje..) Wel oppassen...want ze smaken naar meer... dit recept is goed voor 20 kroketten; maar je kunt de aantallen natuurlijk naar hartelust dubbelen en halveren. Ze zijn overigens ook prima te bewaren in de vriezer... …  Lees verder »

Niet alleen lekker over de ceasar salad, maar doet het ook goed als basis voor andere salades. …  Lees verder »

Lekker mediterraans borrelhapje op basis van feta en kruiden. Doet het goed in combinatie met tapas. Recept voor 16 stuks. …  Lees verder »

Deze tapas kreeg ik laatst in een tapas-bar voorgeschoteld... was zo onder de indruk van het samenspel van smaken dat ik alles meteen heb opgeschreven... …  Lees verder »

Warm en in combinatie met roomijs een heel lekker nagerecht! …  Lees verder »

Heerlijk tussendoortje/borrelhapje/voorgerechtje dat ook nog eens bijzonder simpel te maken is.... …  Lees verder »

Frans recept met als basis boerenkool en gecarameliseerde kastanjes.. …  Lees verder »

Lekker als voorgerecht of in combinatie met een salade of gebakken aardappeltjes als hoofdgerecht. ipv ansjovis kun je ook haring gebruiken.... …  Lees verder »

Lekker en gezond soepje, vooral in de zomer in combinatie met een stokbroodje kruiden/knoflook boter... …  Lees verder »

Oranje-soep... doet het goed op koninginnedag.. (maaar is natuurlijk op andere dagen ook erg lekker) …  Lees verder »

Een beroemd (vegetarisch) recept op basis van met spinazie en feta gevuld bladerdeeg. …  Lees verder »

Koude komkommersoep uit bulgarije. Lekker en gezond zomers voorgerecht. (als je hem 2 uur voor serveren maakt is ie op zijn lekkerst!!) …  Lees verder »

Ik heb altijd al van de combinatie kaas-zoet gehouden... dit is ook weer zo'n heerlijk receptje dat ik heel erg lekker vind.... …  Lees verder »

Top