Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. gerdabril
  3. Recepten van gerdabril
Recepten van gerdabril

* 120 gr boter * 3 eierdooiers * 5 el koffieroom * 1/8 l melk * zwarte peper uit de molen * 75 gr geraspte kaas * 1 klein uitje * 200 gr bloem * olie om in te vetten …  Lees verder »

* 400 gr penne * 300 gr gedroogde witte bonen * 700 gr tomaten * 2 teentjes knoflook * 1/2 bosje peterselie * 1/2 bosje basilicum * 100 ml olijfolie * peper uit de molen * zout …  Lees verder »

* bieslook * 4 eieren * zout * 100 gr geraspte oude kaas * 20 gr boter * 50 gr ham * 100 gr gerookte vis Voor de dressing: * 100 gr mayonaise * 2 el room * witte peper uit de molen * snufje suiker * 1 tl mosterd * 1 tl citroensap * sla voor de garnering …  Lees verder »

* 200 gr bloem * 250 ml melk * 2 eieren * zout en peper * 1 bosje bosui * 1 el olie * 800 gr tomatenblokjes (blik) * 1 tl Italiaanse kruiden (gedroogd) * 4 tl + een beetje boter * 2 plakken gekookte ham * 50 gr salami (in dunne plakken) * 125 gr mozzalella * 150 gr geraspte kaas …  Lees verder »

4 gelijkvormige struikjes andijvie; 200 gr niet te dun gesneden bacon; 2 el boter/margarine; snufje zout …  Lees verder »

500 gr sperziebonen; zout; 8 tomaten; 4 el olijfolie; 100 gr blokjes spek; 1 ui; 1 teentje knoflook; gehakte tijm …  Lees verder »

250 gr varkenshaas; 2 kalfsbraadworstjes; 2 knackworstjes; 400 gr spek; 4 plakken ananas; 1 zure, stevige appel; 10 gepelde Noorse garnalen per satépen; 1 el gepelde partjes mandarijn; 4 el olie; zout en witte peper …  Lees verder »

250 gr aardbeien; 1 sinaasappel; 1 grapefruit; sap van 1 citroen; 2 bananen; 50 gr kersen; 3 schijven ananas; suiker naar smaak; 50 gr walnoten; 2 glazen witte wijn; 1 groot glas rum …  Lees verder »

Om gehaktballetjes in te laten sudderen. …  Lees verder »

1/2 l groentebouillon; 300 gr couscous; 1 1/2 dl olijfolie; 1 komkommer; 5 tomaten; 1/2 bosje munt; 3 el witte wijnazijn; 1 tl dijonmosterd; 7 el sinaasappelsap; 3 el limoensap; zout; cayennepeper; 4 tenen knoflook; 3 rode pepers …  Lees verder »

300 gr rijst; 5 el olijfolie; 1 gr saffraan; 1 winterwortel; 1 kleine knolselder; 1 ui; 2 aubergines; 3 tenen knoflook; 1 klein blikje kikkererwten; 1 rode paprika; 1 gele paprika; 1 el verse oregano; 1 el verse basilicum; zout; cayennepeper Saus: 1/2 ui; 2 tenen knoflook; 1 blik gepureerde tomaten; 3 el kappertjes; 1 el olijfolie; zout & peper; 1 el suiker …  Lees verder »

1 kleine krop sla; 250 gr ontvelde tomaten; 2 hardgekookte eieren; 1 blikje ansjovisfilet in olie; kappertjes naar smaak; 1 blik tonijn in olie; 1 ui; 2 el azijn; zout & peper; 1 el slaolie …  Lees verder »

1 ui; 2 appelen; 150 gr cervelaatworst aan een stuk; 1 zure bom; 1 el azijn; 2 el olie; zout & peper; snufje suiker …  Lees verder »

750 gr kalfsfricandeau; 50 gr boter; 125 gr ui; 125 gr champignons; 1 el tomatenpuree; 1 laurierblaadje; 1 tl tijm; zout; versgemalen witte peper; 1/8 l warm water; 1/8 l witte wijn; 20 gr bloem; peterselie; tomaat …  Lees verder »

500 gr kalfsgehakt; 2 eieren; 2 uien; peterselie; zout; kerrie; kappertjes; 1/2 l bouillon; 40 gr boter; 2 kleine zoet-zure augurken; 1 rode paprika; aardappelmeel; 1/8 l witte wijn; 1/8 l zure room …  Lees verder »

14 middelgrote aardappelen; boter om in te vetten; zout; 80 gr boter; 20 gr parmezaanse kaas …  Lees verder »

4 verse puntbroodjes; 6 eieren; 3 dl bouillon; 25 g boter; 25 gr bloem 100 gr fijngehakte uien …  Lees verder »

200 gr spaghetti; 1 1/2 l water; zout; 350 gr gekookte ham; 2 hardgekookte eieren; 50 gr augurken; 150 gr champignons uit blik Voor de dressing: 50 gr mayonaise; 75 gr yoghurt; sap van een citroen; zout; witte peper uit de molen; 1 el paprikapoeder; paar druppels wocestersaus; 1 mespunt mosterd Voor de garnering: 140 gr tomaten; wat tuinkers …  Lees verder »

Kan ook als avondhapje: draai het gehakt tot kleine balletjes, bak ze lekker knappend bruin en gaar. Steek ze aan een houten prikker en serveer met een sausje ipv bitterballen. …  Lees verder »

Top