1. Home
  2. gerbendehamer
  3. Recepten van gerbendehamer
Recepten van gerbendehamer

Dit culinaire gerecht van de top kok Erik van Loo is makkelijk voor te bereiden, de ingredienten zijn redelijk goed verkrijgbaar en het is lekker (staat in het kookboek ;-p)! Het kan als amuse gebruikt worden waarbij je per persoon 1 stuks serveert of als hoofdgerecht waarbij je p.p. 4 stuks serveert. Ik heb het zelf nog niet gemaakt, maar ik ben mijn kookboeken aan het opruimen (enkele recepten digitaliseren) en deze wil ik altijd nog een keer maken omdat hij er zo lekker uit ziet, als iemand hem gemaakt heeft ben ik dan ook zeer benieuwd naar het resultaat. …  Lees verder »

Heel erg makkelijk en lekker hapje …  Lees verder »

Ik vindt dit gerecht heerlijk met worteltjes erin, maar je mag er ook de dikke winterpenen voor gebruiken die op de door jouw gewenste maat snijdt. Boter en wijn vormen samen een heerlijke saus die voor mij lekker genoeg is. Je kun deze groente echt overal bij serveren …  Lees verder »

Dit recept komt uit een kinderkookboek, hij is destijds overgeschreven in een schrift. Nu is het tijd om deze te digitaliseren.  …  Lees verder »

Dit recept van Jonnie Boer, heb ik met de pasen voor mijn schoonouders gemaakt. Het is even werk want je moet al een dag van te voren beginnen, maar het is het werk waard. Zo mals heb ik vlees nog nooit gegeten. …  Lees verder »

Gemengde salade, lekker bij gebakken aardappels en een stuk vlees. Met een stokbrood kan het ook goed als maaltijd gegeten worden. …  Lees verder »

Top