1. Home
  2. frutesse
  3. Recepten van frutesse
Recepten van frutesse

Garneer met een lepel creme fraiche. Kookfan Karin Pennewaard heeft verschillende hobby's zoals koken, reizen en tuinieren. ''Ik vind het heel leuk om op reis lekkere recepten te vinden. In Nieuw-Zeeland vond ik sticky toffee pudding. Wij vonden het heerlijk, maar wel heel machtig. Ik heb het recept daarom iets aangepast zodat hij een stuk frisser is. Appelstroop is een veelzijdig ingrediënt.''  …  Lees verder »

Dip de gehaktballen flink in de dipsausDeze heerlijke kerriestroop balletjes kunnen voor (bijna) elk moment geserveerd worden. Voor een tapasplank, verjaardag, picknick, lunch, bijgerecht of voorgerecht. Noem het maar op! Daarnaast zijn ze ook nog makkelijk en snel te maken.  …  Lees verder »

Aan de slag met een lekker stukje vis en pasta Met een paar simpele ingrediënten heb je binnen 20 minuten een heerlijke pasta met zalm op tafel. Het perfecte gerecht als er plotseling visite aan de deur staat of als je weinig tijd hebt om te koken. Makkelijk, snel en het ziet er ook nog eens heerlijk uit! …  Lees verder »

Klassieke brownies zijn al heerlijk van zichzelf. Vandaag de dag wordt het steeds populairder om deze klassieker te combineren met andere lekkernijen. Dit kan van alles zijn zoals stroopwafel, M&M's, witte chocolade, Oreo's en ga zo maar door! Dit heerlijke hapje is ideaal om te serveren als traktatie, tussendoortje of toetje. We waarschuwen je wel alvast, voor je het weet zijn ze op!  …  Lees verder »

Een feestje in je mond! Appelstroop op taco's. Gek genoeg werkt het in de totale combinatie dus wel! Deze taco's met speklapjes zijn namelijk pittig en een tikje zuur. Samen met de lichtverbrande smaak van de geroosterde paprika's is het een smaaksensatie in je mond.  …  Lees verder »

Gezond en niet duur. Deze vegetarische carpaccio is ideaal om als lunch of voorgerecht te serveren. Om maar een paar redenen te geven waarom je een keer voor deze variant moet gaan: het is gezonder dan de originele vlees carpaccio, het is beter voor de planeet en het is een stuk goedkoper!  Mocht je trouwens niet een groot fan zijn van oude geitenkaas, kun je dit altijd vervangen voor een andere zoute lokale kaas. Denk hierbij aan Texelse schapenkaas, blauwe kaas of een blokje oude kaas. …  Lees verder »

Deze zomerse pastasalade is altijd goed. Of je hem nou meeneemt naar het strand of voor een barbecue feestje. De kinderen zijn er ook dol op omdat het er vrolijk uitziet en de dressing een beetje zoetig is door de stroop!  …  Lees verder »

Deze bosvruchten cheesecake brownie is een heerlijke smaakexplosie!   …  Lees verder »

Eens wat anders! Dit recept is ingezonden door Chantal Rensen …  Lees verder »

Een nagerecht zoals apple crumble is altijd goed! Deze variant van de BBQ uit de skillet is fantastisch van smaak.  …  Lees verder »

Warme ananas is de perfecte afsluiter van jouw barbecue-feestje. De marinade van appelstroop en rum geeft de ananas extra veel smaak, heerlijk met ijs, munt en slagroom!  …  Lees verder »

BBQ-saus maak je lekker zelf met de appelstroop van Frutesse. Deze zoete en rokerige saus maakt jouw feestje helemaal af.  …  Lees verder »

Stoofpeertjes, een heerlijk traditioneel najaarsgerecht, extra bijzonder met toevoeging van rode port en onze Frutesse rinse appelstroop.  …  Lees verder »

Iedereen reageert enthousiast dat er Radler in een toetje verwerkt is! …  Lees verder »

Top