1. Home
  2. frutesse
  3. Recepten van frutesse
Recepten van frutesse

Deze zomerse pastasalade is altijd goed. Of je hem nou meeneemt naar het strand of voor een barbecue feestje. De kinderen zijn er ook dol op omdat het er vrolijk uitziet en de dressing een beetje zoetig is door de stroop!  …  Lees verder »

Deze bosvruchten cheesecake brownie is een heerlijke smaakexplosie!   …  Lees verder »

Eens wat anders! Dit recept is ingezonden door Chantal Rensen …  Lees verder »

Een nagerecht zoals apple crumble is altijd goed! Deze variant van de BBQ uit de skillet is fantastisch van smaak.  …  Lees verder »

Warme ananas is de perfecte afsluiter van jouw barbecue-feestje. De marinade van appelstroop en rum geeft de ananas extra veel smaak, heerlijk met ijs, munt en slagroom!  …  Lees verder »

BBQ-saus maak je lekker zelf met de appelstroop van Frutesse. Deze zoete en rokerige saus maakt jouw feestje helemaal af.  …  Lees verder »

Stoofpeertjes, een heerlijk traditioneel najaarsgerecht, extra bijzonder met toevoeging van rode port en onze Frutesse rinse appelstroop.  …  Lees verder »

Iedereen reageert enthousiast dat er Radler in een toetje verwerkt is! …  Lees verder »

Zo werden de ouderwetse kruidnoten vroeger ook gemaakt! We hebben er nu alleen een andere variant van, met havermout en onze heerlijke appel-kaneel fruitstroop. …  Lees verder »

Heerlijk bij de lunch of borrel! …  Lees verder »

Dit recept is als winnaar uitgeroepen bij een receptenwedstrijd voor stroop. Het is een bewerkelijk recept, maar 't resultaat is verbluffend. Echt de moeite van 't maken waard dus! …  Lees verder »

Top