1. Home
  2. fruittaartje
  3. Recepten van fruittaartje
Recepten van fruittaartje

Ik lust wel een koekje bij de koffie, maar dit is er één voor ieder moment van de dag. De nadruk ligt op gezond, Het is niet het koekje dat je voorschoteld bij bezoek. Sommige mensen zouden dit niet waarderen. Klein, barst van de zaden en vezels, gezoet door de dadels en ahornsiroop. Verder geen suiker.  Het grote voordeel is dat het je stoelgang bevordert. Drink wel een glas water erbij, zoniet kan je het tgegenovergestelde effect bekomen. …  Lees verder »

De meeste recepten op internet zullen zeer lekker zijn, maar ook calorierijk. Ik wilde graag granola maken zonder suiker en niet te veel vet.   …  Lees verder »

Wie heeft het nog nooit gedaan ? koekjes dopen in de koffie en op een boterham leggen ? het kan ook eenvoudiger en lekker !  er zullen veel recepten van bestaan, heel calorierijk, dus niet zo interessant. ik heb geprobeerd om geen suiker toe te voegen en ook geen room.   …  Lees verder »

Vandaag op zoek geweest naar een wortel-wittekoolsalade, maar niet gevonden wat ik zocht. ik heb verschillende recepten van anderen genomen en samengebracht. Nu ben ik tevreden met de smaak.;-) …  Lees verder »

Lekker als het net uit de oven komt,met aardappelen en een saus ;  maar het kan ook koud met een salade …  Lees verder »

Voor op een lepelhapje als aperitief bij foie gras of paté of op ijs bvb, heel lekker …  Lees verder »

Feestelijk recept, klassieker, net iets anders, door eigen aanpassingen. …  Lees verder »

Waarom Mega Mindy ? omdat het een herkenbaar recept is voor kinderen en hiermee graag vis eten... …  Lees verder »

Ik vond nergens een recept voor deze confituur , wel voor vlierbessensiroop. dus heb ik dit recept bedacht met aardbeien. …  Lees verder »

Dit is niet de klassieke bereiding , wel lekker als afwisseling …  Lees verder »

Dit recept kan dienen in een dieet (zonder de balletjes) omdat geen boter wordt gebruikt en geen aardappel. …  Lees verder »

Deze quiche past bij veel gerechten en kan op voorhand gemaakt worden …  Lees verder »

Heerlijk stukje vlees en zalige saus met veel te combineren …  Lees verder »

Combinatie zout en zoet komt hier heerlijk uit-kan ook als voorgerecht voor 4 personen gemaakt worden …  Lees verder »

Feestelijke soep, redelijk gebonden, met of zonder room, pikant of minder. …  Lees verder »

Top