1. Home
  2. flevo_polder
  3. Recepten van flevo_polder
Recepten van flevo_polder

750 gram kabeljauwrug 2 venkelknollen, het groen bewaren! 150 gram Hollandse garnalen 200 gram geraspte kaas Peper, zout en nootmuskaat Scheutje Pastis 500 gram aardappelen 4 eetlepels olijfolie Half pakje (soja) room Enkele druppels citroensap …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo Kip, Varkenvlees of Vis. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo Kip, Lamsvlees of Stevige Witte Vis (zwaardvis, tilapia). …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo Kip, Varkensvlees, Lamsvlees, Stevige Soorten Vis zoals zwaardvis. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo vlees of gevogelte. Verspreid bij bereiding heerlijke geuren. …  Lees verder »

Heel erg pittig, niet langer dan 30 minuten in laten trekken. Lekker op 1 kilo rood vlees zoals lamsvlees of dikke biefstukken. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo vlees of gevogelte. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo stevige vis zoals zalm, zeeduivel of tonijn. let erop dat de vis niet langer dan 2 uur ligt te marineren. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo biefstuk of ander rundvlees. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo vlees of stevige wit vis. Deze marinade moet je minimaal 2 uur laten intrekken voor een goede smaak eer dat je het vlees of vis erin kan zetten om te marineren. …  Lees verder »

Recept voor 1 kilo varkensvlees (spareribs) of kip. …  Lees verder »

Lekker koel en pittig. om 1 kilo kip, lamsvlees of stevige witvis zoals kabeljauw of zeeduivel mee te marineren. …  Lees verder »

Voor de Viskoekjes: 15 g boter 2 bleekselderijstengels fijngehakt 1 prei of ui, fijngehakt 750 gram stevige witvisfilet (kabeljauw, tilapia, etc) ontveld en in blokjes gesneden 250 g mayonaise (goede kwaliteit of zelfgemaakte) 3 el gesnipperde bieslook een klein handjevol versgehakte bladpeterselie 2-3 druppels tabasco 360 gram verse volkoren broodkruim zeezout versgemalen zwarte peper 3 eieren losgeklopt 125 gram bloem 125 ml zonnebloemolie Voor de salade: 2 grapefruits 90 gram waterkers 2 radijsjes in dunne plakjes gesneden 2 tl gezouten kappertjes, afgespoeld 3 el extra vergine olijfolie zeezout versgemalen peper  …  Lees verder »

Top