Kinderfeest, met als variatie: Vuurwerkpoffertjes (oud en nieuw) … Lees verder »
Kinderfeest, met als variatie: Vuurwerkpoffertjes (oud en nieuw) … Lees verder »
Gevulde flensjes voor 6 personen … Lees verder »
Nagerecht voor 2 personen: 1/5 melkvariatie; 2 eiwit-variatie; 1 zetmeelvariatie; 1 vet-variatie; 1 fruitvariatie en * 45 Kcal / 189 KJ p.p. … Lees verder »
Nagerecht voor 4 personen: 3/10 melkvariatie; 1/2 eiwit-variatie; 1/2 zetmeelvariatie; 1,5 vet-variatie; 1 fruitvariatie en * 10 Kcal / 42 KJ p.p. … Lees verder »
Pannenkoeken met chlii-vulling, voor 6 - 8 personen … Lees verder »
Pannenkoeken Beghrir voor 4 personen, 2 uur van tevoren beginnen. … Lees verder »
Pannenkoekjes met amandelvulling voor 6 - 8 personen … Lees verder »
Opgevouwen pannenkoek, voor 6 - 8 personen … Lees verder »
Pannenkoeken voor 6 - 8 personen … Lees verder »
Hongaarse Pannenkoekjes van ongeveer 15 cm, 20 stuks. … Lees verder »
Flensjes met amandelen en room … Lees verder »
Warm vegetarisch voorgerecht voor 4 personen … Lees verder »
Flensjes 'taart' … Lees verder »
Een zeer origineel en smakelijk nagerecht voor 4 personen … Lees verder »
Voor acht pannenkoeken … Lees verder »
Franse pannenkoeken … Lees verder »
Nagerecht uit grootmoeders kookboek, voor 4 personen … Lees verder »
Deze flensjes worden meestal vers gebakken als ontbijt genoten. Ze gaan uit van de twee meest verkrijgbare ingredienten in India: rijst en linzen. Dosals worden traditioneel gebakken op een verhitte vlakke steen, maar een ondiepe koekenpan is ook goed. (Voor 10-15 stuks) … Lees verder »
Alle benodigdheden zijn al naar gelang het aantal personen … Lees verder »
Schoteltje van pannenkoeken … Lees verder »