1. Home
  2. fitness_chickie
  3. Recepten van fitness_chickie
Recepten van fitness_chickie

Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2 theelepels tomatenpuree 1 scheut port zoutZout peperPeper chilipoederChilipoeder boterboter 100 gram veldsla 500 gram runderlappenRunderlap 6 vellen filodeeg …  Lees verder »

48 Garnalen (± 6 per pers.) 21 kleine mozzarellabolletjes, gehalveerd 2 Granny Smith Dressing: 6 eetlepels gepelde pistachenootjes 6 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels Honing 1 eetlepel Mosterd 6 eetlepels heet water Zout Peper …  Lees verder »

2 lepels rode wijnazijn 2 lepels honing 3 lepels olijfolie zout peper 2 red delicious 2 lepels boter 4 plakken zachte geitenkaas of 1 camembertkaasje 1 zakje veldsla 65 g walnoten …  Lees verder »

4 dl melk 6 gelatineblaadjes (geweekt in koud water) 4 dl slagroom 90 gram witte basterdsuiker 2 eetlepels aardbeiensaus Voor de saus: 250 gram verse aardbeien 200 gram witte basterdsuiker ½ glas droge witte wijn een paar druppels citroensap Voor de garnering: Enkele verse aardbeien Muntblaadjes …  Lees verder »

12 lasagnevellen 2 courgettes 1 kruidenbouillontablet 2 teentjes knoflook, geperst 125 ml. crème fraîche 25 gr. boter 1 eetlepel Provençaalse kruiden 4 eetlepels basilicum, fijngesneden 100 gr. geraspte belegen kaas …  Lees verder »

1 prei 2 knoflooktenen 4 verse tomaten 1 blikje tomatenpuree 300 ml. kookroom 300 gr. kabeljauw of zalm 500 gr. roze garnalen Verse basilicum 2 bolletjes Mozzarella 50 gr Parmezaanse kaas Lasagnebladen zout en peper olijfolie …  Lees verder »

400 gr wortelen 1 ui 2 aardappelen 1 liter runderbouillon (2 tabletten) Ontbijtspek Bieslook Crème Fraîche peper en zout …  Lees verder »

500 gr runderlapjes 1 ui 2 tenen knoflook 1/2 rode paprika 100 gr zwarte olijven 1 blik gepelde tomaten 100 gr champignons balsamico azijn (2 eetlepels) Runderbouillon 1 eetlepel Provencaalse kruiden Olijfolie Peper en Zout …  Lees verder »

200 gr rijst (voorkeur zilvervlies) 250 gr garnalen blikje doperwten 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 rode paprika 2 teentjes knoflook 1 ui Ketjap Manis zakje nasimix Gebakken uitjes Seroendeng Kroepoek …  Lees verder »

1 Aubergine 1 blikje maïs 200 gr peultjes 250 gr Champignons Lenteuitjes 300 gr kipfilet 2 teentjes knoflook 5 eetlepels ketjap manis 5 eetlepels oestersaus eetlepel bruine suiker peper en zout Mie …  Lees verder »

400 gr Magere Runderlappen 200 gr krieltjes voorgekookt 4 sjalotjes 1 flesje oud bruin 750 ml bouillon 30 gr bloem 50 gr Bak & Braad 1 eetlepel tomatenpuree 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels 1 eetlepel grove mosterd 1 kleine winterpeen 1 prei 125 gr champignons zout en peper …  Lees verder »

Om de Panna Cotta mooi stijf te krijgen moet deze een nacht in de koelkast! …  Lees verder »

1 kilo verse vijgen 1 kilo geleisuiker 100 ml kummellikeur* …  Lees verder »

1 knolselderij van ca. 800 g 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g varkenshaas 1 theelepel kaneelpoeder 350 g spruitjes, panklaar …  Lees verder »

2 dl mayonaise (of 1 dl mayonaise en 1 dl magere kwark) peper en zout cayennepeper maggi 4 teentjes knoflook …  Lees verder »

1 dl mayonaise 1 dl zure room 1 theelepel mosterd versgemalen peper 1 fijngesneden ui 3 teentjes knoflook uitgeperst fijngehakte peterselie …  Lees verder »

Spaghetti in ruim water met zout in 10-12 min. beetgaar koken. In wok spekblokjes eerst zachtjes uitbakken, dan knapperig bruinbakken. In schaal 1-2 el citroensap met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Rucola erdoor scheppen. Spekblokjes uit pan nemen. In bakvet bosuitjes 2 min. roerbakken. Roomkaas, melk en citroenrasp erdoor roeren en al roerend verwarmen tot gladde saus. Spaghetti afgieten en met spekjes door saus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rucolasalade. …  Lees verder »

60 g pistachenoten, gepeld 600 g rode bessen 24 lange vingers 250 ml slagroom 2 citroenen 2 vanillestokjes 250 g mascarpone 100 g witte basterdsuiker 300 g frambozen 250 g bramen  …  Lees verder »

Top