1. Home
  2. evelinneke
  3. Recepten van evelinneke
Recepten van evelinneke

Dit recept gaat al vele generaties van moeder op dochter, ik heb het natuurlijk van mijn moeder. …  Lees verder »

€Gezien op TV bij het programma "De streken van Wim" €Een Belg die Belgische gerechten maakt met Nederlandse produkten bereid ergens in Nederland. …  Lees verder »

Ik heb het basisrecept ergens gelezen en er vervolgens mijn eigen twist aan gegeven. …  Lees verder »

300 g spaghetti 4 el olijfolie 1 gerookte makreel (ca. 345 g) 4 grote trostomaten 2 limoenen 1 bakje verse peterselie plat (20 g) 1 teen knoflook, fijngesneden 2 sjalotten, gesnipperd 2 kleine preien, in dunne ringen 50 g oude kaas, geraspt …  Lees verder »

1 pompoen 50 g boter 40 g bloem 800 ml melk 1 groentebouillontablet 200 g lasagnebladen (pakje 250 g) 100 g jongbelegen kaas 50+ geraspt …  Lees verder »

1 kg aardappelen iets kruimig. 2 zakken spruitjes, geschoond (a 350 g) 3 el olijfolie extra vierge 1 knoflook, geperst 200 g zachte geitenkaas(bijv. Bettine Blanc 58+) 4 el verse peterselie plat, fijngesneden 1 pot olijven kalamata (300 g), gehalveerd …  Lees verder »

2 x 500 g riblappen (rundvlees) 50 g boter 1 blikje tomatenpuree (140g) 1 runderbouillontablet 3 uien 1 zakje rode pepers (2 stuks) 100 ml rodewijnazijn 2 el suiker 3 el ketjap manis 1 rode paprika, in stukjes …  Lees verder »

100 gram gebraden beenham 1 doosje smeerkaas (smaak naar keuze) 1/2 komkommer 1/2 limoen (geperst) 2 a 3 eetlepels room …  Lees verder »

Het echte recept voor pure goulash …  Lees verder »

Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet. …  Lees verder »

1 komkommer 1 bakje bieslook 100 gr. gerookte palingfilet 2 eetl. citroensap 4 eetl. olijfolie 1 1/2 theel. Italiaanse kruiden, 100 ml. crème fraîche 600 gr. gerookte zalmfilet 1/2 bakje tuinkers peper en zout …  Lees verder »

350 gr. spaghetti 75 gr. boter 2 eetlepels verse bladpeterselie 1 eetlepel pijnboompitten zout en peper takje verse bladpeterselie Ricottasaus: 115 gr. verse amandelen gemalen 115 gr. ricotta snufje verse nootmuskaat geraspt snufje gemalen kaneel 1,5 dl. crème fraiche 2 eetlepels olijfolie 1.25 dl. warme kippenbouillon …  Lees verder »

40 gr. boter 6 lente-uitjes teentje knoflook 25 gr. bloem 6 dl. groentebouillon 2 rijpe avocado`s 2-3 eetlepels citroensap beetje geraspte citroenschil 1,5 dl. melk 1,5 dl. slagroom 1-1,5 eetlepel verse munt zout en peper 6 takjes verse munt …  Lees verder »

75 gr. boter 500 gr. uien teentje knoflook 40 gr. bloem (2 flinke eetlepels) 6 dl. groentebouillon + 2 bouillonblokjes 6 dl. volle melk 2-3 theelepels citroensap flinke snuf gemalen piment 1 laurierblaadje 1 wortel grof geraspt 4-6 eetlepels slagroom 2 eetlepels verse peterselie zout en peper …  Lees verder »

2 komkommers 6 eetlepels gehakte peterselie 3 teentjes knoflook 250 ml. crème fraiche 250 gr. krabsalade 2 (hard gekookte) eieren 4 tomaten Peper …  Lees verder »

1 verse artisjok 1 dessertlepel mayonaise 1 dessertlepel volle yoghurt 1 dessertlepel groene pesto citroensap …  Lees verder »

1 Pak Spaghetti 2 Kruidentabletten voor pasta 2 Stelen Prei 500 Gram Champignons 1 Courgette 500 Gram Rundergehakt 2 Teentjes Knoflook 1 Pak Honig mix voor Spaghetti Bolognese 1 Blikje Tomatenpuree Italiaanse kruiden Schapenkaas (Geitenkaas) Parmezaanse kaas …  Lees verder »

500 gram Zuurkool 1 kilo Aardappelen 6 hard gekookte Eieren 500 gram Rundergehakt 2 Uien 500 gram Champignons 2 eetlepels Mosterd 1 snufje Zout Cayennepeper Paprikapoeder Basilicum Ketchup Suiker Roomboter Paneermeel …  Lees verder »

Top