1. Home
  2. enirac9
  3. Recepten van enirac9
Recepten van enirac9

Aubergine-salade …  Lees verder »

*2 aubergines in de lengte in plakken gesneden *zout *2eetl.olijfolie *50g rozijnen *30g gehakte dadels *1/4theel.komijnpoeder *1/4theel.kaneel *50 g geroosterde pijnboompitten *2dl kippenbouillon *300g couscous *2eetl.fijngehakte koriander *zout *peper  …  Lees verder »

*2 aubergines in de lengte in plakken gesneden *zout *2eetl.olijfolie *50g rozijnen *30g gehakte dadels *1/4theel.komijnpoeder *1/4theel.kaneel *50 g geroosterde pijnboompitten *2dl kippenbouillon *300g couscous *2eetl.fijngehakte koriander *zout *peper  …  Lees verder »

-rode en groene paprika -2 tomaten -sjalotje -knoflook -citroensap -olie -komijn -verse koriander -verse peterselie -peper -zout …  Lees verder »

-4 zoete Marokkaanse komkommers -1 flinke gesnipperde ui -zout -peper -een beetje olijfolie -een beetje citroensap …  Lees verder »

-500 gram aubergine -1 eetlepel olie -1 teen knoflook; fijngesneden -1 theelepel paprikapoeder -1 theelepel komijn -1 mespuntje zout -1 eetlepel citroensap; of -azijn -4 eetlepels water …  Lees verder »

-500 gram courgette -2 el plantaardige olie -1 teentje knoflook -1 tl zoete paprikapoeder -? tl komijn (djinten) -? citroen -1 mespunt zout -? kopje water …  Lees verder »

-100 gram Spaanse peper (rood en groen) -300 gram tomaten -1 el plantaardige olie -4 takjes peterselie of verse koriander (kasbor) -1 tl komijn (djinten) -1 citroen -1 mespunt zout …  Lees verder »

Schlada Dsjada Een heerlijke salade die zeker de moeite waard is om bij vis te serveren …  Lees verder »

Wordt bij het suikerfeest gegeten …  Lees verder »

Kaab …  Lees verder »

Brewats …  Lees verder »

Wordt vooral gemaakt rond de ramadan …  Lees verder »

Baba Ghannoush …  Lees verder »

Lekker om kip, lamsvlees of biefstuk in te marineren. Voor extra pittig voeg je wat meer harissa toe...... …  Lees verder »

Deze dieetsoep combineren met: -Dag 1: Alles van fruit (behalve bananen!) en soep drinken. Verder mag ongezoete thee, koffie of water. -Dag 2: Alles van groenten (rauw of gekookt) tot je je dik hebt gegeten. Bladgroenten zijn beter dan andere groenten. GEEN erwten, droge bonen of mais.Bij het avondeten beloon je jezelf met een grote gekookte of gestoomde aardappel.GEEN FRUIT! -Dag 3: Dag 1 Dag 2 maar GEEN aardappelen. -Dag 4: Bananen en afgeroomde melk of yoghurt. Maximum 8 bananen en maximum 8 glazen magere melk of yoghurt. -Dag 5: Biefstuk en 6 verse tomaten of kip of vis van 250gr. tot 500gr. op de ganse dag. Minstens 6 tot 8 glazen water drinken. Eet minstens 1 maal je soep. -Dag 6: Biefstuk of kip en groenten zoveel je wil. 2 tot 3 steaks zijn toegelaten.GEEN aardappelen en soep minstens 1 maal per dag. -Dag 7: Volle rijst, vers fruitsap (ongezoet!) en groenten zoveel als je wil. Soep minstens 1 maal per dag. …  Lees verder »

-1/2kg gehakt -16 dunne sneden gerookt spek -1 ui -3/4kg halfgaar gekookte aardappelen (geschilde aardappelen in fijne schijfjes en met 3lepels water afgedekt 10min in microgolf) Kaassaus: -vetstof -3lepels bloem -3/4l melk -150gr gemalen gruyere -peper&zout&nootmuskaat …  Lees verder »

-1kg stoofprei -150gr groene tagliatelli -150gr witte tagliatelli -400gr achterhesp 200gr ardense ham in plakken (0.5cm) -100gr geraspte gruyere -2 eetlepels paneermeel -wat boter -geutje olijfolie -70gr boter -70gr bloem -1liter melk -vers gemalen peper,zout,muskaatnoot …  Lees verder »

Top