1. Home
  2. emmikaasfondue
  3. Recepten van emmikaasfondue
Recepten van emmikaasfondue

Dit recept voor de ultieme croque monsieur is to die for! Heerlijke Emmi Fondü kaas, bechamelsaus en ham uit de oven. En om er een echte croque monsieur van te maken afgetopt met gegratineerde kaas bovenop. Het perfecte gerecht om te serveren tijdens een zondagse brunch. …  Lees verder »

Cordon bleu kennen we allemaal, maar dat je dit makkelijk zelf kunt maken is veel mensen onbekend! In dit recept gebruik je Emmi Fondü als vulling voor de cordon bleu, samen met een plak ham. Serveer de cordon bleu met krieltjes en gekookte broccoli. Heerlijk voor een doordeweekse maaltijd.  …  Lees verder »

Deze kaasfondue met salie geserveerd in pompoen is perfect voor het najaar. Serveer met lekkere herfstdippers zoals kastanje champignons, regenboogwortels en natuurlijk een vers stokbroodje. Hier kun je met het hele gezin van genieten tijdens een gure herfstdag. …  Lees verder »

Kip saltimbocca is een lichtere versie van het klassieke Italiaanse gerecht. Vul deze kip saltimbocca met Emmi kaasfondue en stoof 10-20 minuten in heerlijke Marsala wijn. Een heerlijk hoofdgerecht om met familie te eten. …  Lees verder »

Deze zelfgemaakte stuffed burgers met Emmi Fondü zijn onweerstaanbaar! Je vult de burgers met kaasfondue en topt ze ermee af. Grill de burgers op de barbecue of in de grillpan, serveer met sla, vers afgebakken broodjes en mosterd. …  Lees verder »

Deze nacho schotel met kaassaus van Emmi Kaasfondü is perfect in combinatie met een heerlijke frisse salsa die je zelf maakt! Nacho's zijn de ultieme comfort food! Zet de schotel op tafel tijdens een borrelavond met vrienden. …  Lees verder »

Zet met Pasen dit leuke Paashaas kaasfondue brood op tafel en dip met allerlei lekkere groenten in de gesmolten Emmi Kaas Fondü. Op deze manier lust iedereen groenten en het ziet er ook nog eens ontzettend gezellig uit op de brunchtafel.  …  Lees verder »

Wie is er niet gek op een smeuïge mac 'n cheese?! Deze mac 'n cheese met Emmi Fondü is echt comfort food, compleet met gesmolten kaasslierten. Dit basisrecept zet je binnen no-time op tafel en kun je daarnaast helemaal aankleden met je favoriete toppings, maar zo is 'ie al heerlijk! …  Lees verder »

Deze heerlijke kaasbroodjes met Emmi Fondü zijn makkelijk te maken en staan binnen 20 minuutjes op tafel. Je kunt deze klassieke kaasbroodjes met achterham maken, maar natuurlijk ook met andere ingrediënten. …  Lees verder »

Op zoek naar een lekker quiche gerecht? Probeer deze walnotenquiche met broccoli, spekjes en kaasfondue. De walnoten en Emmi Fondü kaas zijn een perfecte combinatie. De geroosterde walnoten zorgen voor een nootachtige smaak en de Emmi Fondü kaas maakt de quiche zacht en romig. Zet de quiche op tafel bij een bruch of serveer als hoofdgerecht. Je kunt de quiche zelfs invriezen voor een later moment.  …  Lees verder »

Gevulde champignons met kaasfondue en groene kruiden zijn heerlijk als bijgerecht, tapasgerecht of op de borrelplank. Met dit basisrecept kun je eindeloos variëren. De Emmi Fondü kaas zorgt voor de lekkerste cheesy borrelhapjes waar je niet vanaf kunt blijven. …  Lees verder »

Hou je van de traditionele gekookte bloemkool met kaassaus? Probeer eens de moderne versie: geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue. Deze geroosterde bloemkool is knapperig, heerlijk van smaak en zet je binnen 30 minuten op tafel. En de Emmi Fondü kaas maakt het gerecht helemaal af! …  Lees verder »

600 g krielaardappels 800 g Raclette du Valais AOC, in plakken 300 g vleeswaren (Grisonvlees, Tyroler ham, rosette,) Garnituur: 100 g uitjes 100 g augurken …  Lees verder »

Info: De barbeclette is speciaal gemaakt om raclette kaas te smelten op de barbecue. …  Lees verder »

1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar 1 el pikante olie ½ tl rozemarijn, fijngeknipt 3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes 3 plakken Raclette du Valais AOC, in 3 8 plakken Grisonvlees Garnituur: 1 handje tuinkers …  Lees verder »

5 à 6 grote aardappels 1 tl boter 4 à 6 plakken Zwitserse Raclettekaas 1 mespunt paprikapoeder 1 el karwijzaad 1 dl witte wijn zout, peper Garnituur: plakjes rode en gele paprika, gegrild, in blokjes blaadjes platte peterselie …  Lees verder »

4 sneetjes toastbrood 1 dl witte wijn 1 à 2 groene appels, in schijven 1 el boter 8 plakken Emmentaler AOC van 1/2 cm dik 4 plakken rauwe ham 1 mespunt paprikapoeder …  Lees verder »

1 + 1 tl boter 6 eieren 1 el melk 4 sneetjes toastbrood 8 plakken Emmentaler AOC 4 plakken (van ongeveer 100 g) gerookte zalm zout, peper Garnituur: 1 el bieslook, fijngeknipt …  Lees verder »

400 g wortels, overlangs in plakken 2 courgettes, overlangs in plakken 2 gegrilde rode paprika`s, kant-en-klaar 2 sneetjes witbrood, zonder korst 6 el melk 3 eieren, losgeklopt 1/2 tl tijm 200 g Emmentaler AOC, geraspt 2 el boter zout, peper …  Lees verder »

Eimengsel: 2 dl melk 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 handje platte peterselie, fijngehakt 1 tl boter 1 rol bladerdeeg, kant-en-klaar 100 g Emmentaler AOC, geraspt zout, peper …  Lees verder »

Top