1. Home
  2. elni
  3. Recepten van elni
Recepten van elni

0,5 winterwortel (of 1 waspeen)0,5 rode paprika0,5 rettich(of 1 klein meiknolletje)1 courgette1/4 aubergine1/4 gele paprika0,5 l. kippenbouillon5 blaadjes gelatine3 dl bouilloncreme fraiche …  Lees verder »

4 hazenrugfilets2 sjalotjes200 gr. gemengde paddestoelen25 gr. boter500 gr. kipfilet1 dl. roomzout,peper4 groene koolbladerencrepinette(darmnet)1 dl. olie2 dl. jus de veau (Of wildfond)2 dl. rode wijn1 eetlepel creme fraiche2 eetlepels portklontjes boter. …  Lees verder »

1 citroen1 sjalotje1 tros grote blauwe druiven95 gr. boter4 kalkoenhaasjeszoutversgemalen peper1,5 dl. witte wijn1 dl. kippenbouillon20 gr. bloem1 dl creme fraise1 theelepel tomatenpuree6 verse perzikenOpmerkingenGeen verse perziken verkrijgbaar? Neem ze dan gehalveerd uit blik of pot. …  Lees verder »

1 kleine ui2 teentjes knoflook100 gr. wit van prei100 gr. wortel100 gr. bleek- of knolselderijboter1 fles droge witte wijn5 dl. kalfsfond2 laurierblaadjes2 takjes tijmversgemalen peperzout1 kalfsribstuk a 1,5-2 kg.olijfolie …  Lees verder »

Deze betaalbare vis met zijn bijzondere smaak is erg lekker als hij op Italiaanse wijze wordt bereid. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

8 kalkoenmedaillons (of mini kalkoenschnitzels)1 eizoutpeper50 gr. seroendeng1 dl. olijfolie1 dl ananassap2 eetlepels sherryongezouten pinda's8 ananasschijven50 gr. boterrijst (of mihoen> …  Lees verder »

4 konijnfilets2 sjalotjes50 gr. geklaarde boter1 eetlepel wijnazijn1 eetlepel gembersiroopsap van 1 sinaasappel1 dl wildfond10 pruimedanten2 verse pruimen (liefst reine claude)1 eetlepel pruimenjenever. …  Lees verder »

2 bosuitjes1 stengel bleekselderij2 eetlepels olie100 gr. gepelde garnalen60 gr. taugeesuiker1 theelepel sojasaus1 theelepel gemberpoeder3 eieren3 dl melkzoutpeper135 gr. champignons. …  Lees verder »

300 gr. varkenshaas1 venkelknol200 gr. wortel2 eetlepelsoliezoutversgemalenpeper2 eetlepels sojasaus1 eetlepel tomatenketchup2 eetlepels droge sherry1 eetlepel maizena1/2 theelepel gemberpoeder4 kleine stokbroodjes150 gr. blauwe geitenkaas (of gorgonzola)verse kruiden (om te garneren) …  Lees verder »

2 uien1 teen kloflook2 eetlepels olie250 gr. champignons750 gr. broccolinootmuskaatzout1/2 kg aardappels400 gr. tahoe1 ui1/2 eetlepel kerriepoeder25 gr. boter25 gr. volkorenmeel1 plantaardige bouillontablet1/4 l. melk citroensap. …  Lees verder »

1 ui2 courgettes1 eetlepel olijfolie1 teentje knoflook1 dl. paprikapuree1 blik gepelde tomaten0,5 dl rode wijn1 kruidenbouillontablet1 theelepel fijngesneden basilicum1 theelepel fijngesneden tijmzoutpeper250 gr. camembert. …  Lees verder »

8 tongfilets,sap van 1 citroen,4 bosuitjes1,5 cm verse gemberwortel3 limoenen1/2 bosje verse peterselie4 bolletjes gember20 gr. boter1 dl. witte wijn2 dl. visfumet2 eetlepels creme fraiche100 gr. ijskoude boterzoutversgemalen peper …  Lees verder »

Top