1. Home
  2. ellentje
  3. Recepten van ellentje
Recepten van ellentje

3 Franse geitenkaasjes van 1 cm dik, in dunne plakjes gesneden (chevre) 45 g droog witbrood 500 g prei olijfolie 2 kleine paprika?s tijm peterseliezout peper; dressing:3 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 tl Dijon-mosterd 1 el rodewijnazijn  …  Lees verder »

Eet er koteletjes, gestoofde of gebakken vis en voor een vegetarische versie hard gekookte eieren bij. …  Lees verder »

1 ? kg aardappelen 4 eieren 3 eetl. azijn 200 gram plakjes gerookte ham 1 ui 4 bossen raapstelen peterselie zout 2 eetl. boter 1 ? dl. melk. …  Lees verder »

300 gr. Zelfrijzend bakmeel ? tl zout 500 gr. Kristalsuiker 2 el speculaas ? of koekkruiden 4,5 dl. Olie 4 eieren gesplist 5 el heet water 250 gr. Fijngetrapte wortel 250 gr. Fijngetrapte aardappel 150 gr. Gepelde pecannoten, 250 gr. MonChou 100 gr. Zachte boter 250 gr. Poedersuiker1 zakjes vanillesuiker. …  Lees verder »

Wodka, Vruchtensap …  Lees verder »

Een portie opgewektheid Een volle kan met lach Een blikje boordevol geduld Geluk voor iedere dag We kruiden het met humor Wat blijdschap kan er in Een mespuntje verdraagzaamheid En heel veel goede zin Spreidt dan een beetje warmte Geef hier en daar wat licht Garneer het met wat vrolijkheid En met een blij gezicht!  …  Lees verder »

Restje gekookte mosselen over ??? …  Lees verder »

Simpel en erg lekker …  Lees verder »

Een rookoventje is voor iedereen die van lekker koken houdt een kostelijk bezit. Pas dan ontdek je dat er veel producten zijn die zich door het roken uitstekend laten smaken. Verse mosselen behoren daartoe. Ze krijgen er een heel opmerkelijke smaak door. Gerookte mosselen laten zich goed smaken met een simpel sausje waarin creme fraiche een rol speelt …  Lees verder »

Je kan ook spaghetti gebruiken …  Lees verder »

Lekker met rijst …  Lees verder »

Lekker met brood …  Lees verder »

Een recept van Anette van Dijk …  Lees verder »

In het weekend uitgeprobeerd en zeer in de smaak gevallen …  Lees verder »

Top