1. Home
  2. elcomdata
  3. Recepten van elcomdata
Recepten van elcomdata

Heerlijke loempia's en egg-rolls zijn vaak favoriet op een feestje i.p.v. de bitterbal. Als je het zelf maakt tijdens een vrije dag kun je voor weinig geld een flinke portie maken. …  Lees verder »

Lekker alles in huis gehaald om te gourmetten en de potjes Calve vergeten. Tja, dan improviseer je maar wat he.... …  Lees verder »

Heerlijke, iets pikante kruidenboter. Heerlijk op een stukje stokbrood. Bij de BBQ, Gourmet of glaasje wijn. …  Lees verder »

Nog even geduld, heb geen tijd gehad om het helemaal op te schrijven.... Lekker recept voor spareribs. Je kunt ze het lekkerste op de barbeque krijgen, maar de grill of oven smaakt zeker niet minder goed ! De bereidingstijd lijkt lang, maar je moet wel bedenken dat de marinade goed moet kunnen intrekken. …  Lees verder »

Omdat ik een lekker sausje op de schnitzel wilde maar wat in elkaar geflanst en het resultaat was top ! …  Lees verder »

Ik vindt de smaak van konijn heerlijk maar heb een hekel aan de botjes. Per toeval smaakt dit recept bijna net zo, maar dan zonder de akelige botjes. …  Lees verder »

Een lekker eenvoudig en snel te bereiden pastagerecht met een romige smaak …  Lees verder »

Lekker makkelijk te maken tussendoortje. Ideaal voor op de zondagmiddag en kinderen zijn er dol op …  Lees verder »

Een heerlijk stoofpotje van varkensvlees dat op de tong smelt. Ook makkelijk om een dag eerder te maken. Heerlijk bij .....whatever …  Lees verder »

Een heerlijk pikant eenpansgerecht, lekker met kroepoek of rijst, atjar als verfrisser erbij nemen. …  Lees verder »

Alweer een goulash, maar dan uit de losse hand. Lekker pikant en toch zacht. Dit recept is voor 4 pers. maar als je met z'n twee bent kun je het ook goed invriezen voor op een luie dag …  Lees verder »

Top