1. Home
  2. eilandere
  3. Recepten van eilandere
Recepten van eilandere

Een luxe versie waarvan je de hele avond kunt eten, en net zo makkelijk als de normale gourmet! met zelf-gegrillde creme bruleetjes op het eind! …  Lees verder »

Heerlijk als nagerecht, en bij de koffie …  Lees verder »

Koffie, Anders …  Lees verder »

Lekker met Franse mosterd, en een glas Marc de Bourgogne om te flamberen! …  Lees verder »

Polentameel, water, parmezaamse kaas, stuk roomboter (ongeveer 50 gr), zout, peper, nootmuskaat, olijfolie, 2 ons pancetta (grote plakken), bakje kastanjechampignons, basilicum …  Lees verder »

Voor over de geroosterde aardappeltjes, …  Lees verder »

1 netje spruitjes, half pondje gemengde paddestoelen (kastanjechampignons, cantharellen, shii take etc), zout, peper, 1 onsje pancetta, handje pijnboompitten …  Lees verder »

1 kg spruiten (niet te klein, ze moeten gevuld kunnen worden), half pondje amandelen, zout, peper, onsje pancetta, parmezaanse kaas. …  Lees verder »

Beter (en lekkerder!) dan frites, makkelijker dan gekookte aardappels. …  Lees verder »

Beter (en lekkerder!) dan frites, makkelijker dan gekookte aardappels. …  Lees verder »

Heerlijke Italiaanse digestief met citroenen …  Lees verder »

Schrik niet van de grote hoeveelheid ingredienten! …  Lees verder »

Koop hiervoor de lekkerste mais/scharrelkip die je kunt vinden. …  Lees verder »

Tijdens m'n studie stond dit als borrelhap op tafel, en nog steeds. Iedereen smult ervan en het kost niets. …  Lees verder »

Deze keer lekkere volle roompasta met spek! …  Lees verder »

Een epoisse is een kaasje uit de bourgogne, sterk van smaak en gedurende het rijpingsproces gewassen met Marc de Bourgogne. …  Lees verder »

25g margarine of roomboter, 450g kippevlees zonder botjes of kipfilet, 175g champignons, 25g bloem 300ml kippebouillon, 75ml creme fraiche if (slanker) koksroom, 2 eetlepels grove mosterd, 1 theelepel dragon, peper en zout. Voor de bovenlaag: 5 sneetjes brood, 1 knoflookteen, boter. …  Lees verder »

Top