1. Home
  2. edi-1966
  3. Recepten van edi-1966
Recepten van edi-1966

1 ui, 1 teentje knoflook, 1 groene of rode peper, 5 takjes selderij, 500 g mager rundergehakt, 1 theelepel koriander, 1 theelepel komijn, 3 eetlepel zoete ketjap, 3 eeetlepel zoute ketjap, 1/2 theelepel gemberpoeder, 4/2 theelepel Worchestershiresaus, zout, peper, aroma, olie of frituurvet …  Lees verder »

500 gram doorregen rundvlees, 50 gram boter, 2 grote uien, zout, peper, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel paprikapoeder, 3 lepels tomatenpuree of 6 tomaten, 50 gram bloem, 2 liter water. …  Lees verder »

1? pot bruine bonen, 1 zakje mix voor chili con carne, 500 gram gehakt (half om half, 1 ui, 1 bakje mager gerookt spek (reepjes), 1 prei, 2 tomaten, klein blikje tomatenpuree, zout, peper, 1 rode paprika …  Lees verder »

Dit heb ik gegeten met Koninginnedag in Amsterdam, erg lekker! …  Lees verder »

Voor de Roti (8 stuks): 500 gram zelfrijzend bakmeel - 1/4 rode peper - 1 teentje knoflook - zout - 6 el bloem - 3 el zonnebloemolie -------------------------------------------- Voor de Massala Kip: 8 kippenboutjes (of kleine drumsticks) - 1 gesnipperde ui - 4 el massala - 7 el olie - 450 geschilde en in vieren gesneden aardappelen - 250 gram kousenband (of dunne sperzieboontjes; Haricots verts) in stukjes van ca. 5 cm - 2 laurierblaadjes  …  Lees verder »

Gewone meel-pannekoeken kunnen soms heel erg saai zijn, maar niet als je er wat aan toevoegd! …  Lees verder »

Heb ik dit eens bij Surinaamse mensen gegeten en sindsdien vaak zelf gemaakt! …  Lees verder »

Oud Recept van mijn Oma! …  Lees verder »

Een lekker receptje van mijn Visboer! …  Lees verder »

Top