1. Home
  2. durkdurk
  3. Recepten van durkdurk
Recepten van durkdurk

Gestoomde pakketjes met lekkere verse gember, oestersaus en zoete chili, waarvan de smaken lekker in de vis trekken …  Lees verder »

De klassieke appeltaart, zoetzuur door citroensap en rasp. …  Lees verder »

Simpele pompoensoep, waardoor de pompoensmaak zuiver blijft en heerlijk is. …  Lees verder »

Een lekkere couscous met snijbonen en tomaat …  Lees verder »

In de oven gegaarde aubergines in een marinade van knoflook, rode wijnazijn en kruiden …  Lees verder »

Wie de groene curry kent en houdt van ZELFDOEN moet deze eens maken. Geur en smaak vloeit in elkaar en wordt heerlijk rijk en zacht. …  Lees verder »

Vermouth, Frisdrank …  Lees verder »

Ossobuco met een lekker strooisel van citroenrasp, ansjovis en peterselie. Komt uit allerlekkerst, 30 jaar allerhande …  Lees verder »

Iedereen die aan lekkere tomaten kan komen moet dit een keer maken. Makkelijk, want je ontvelt de tomaten niet, en dat is ook weer gezond. …  Lees verder »

Heerlijk chinees rood varkensvlees, op de barbecue of onder de grill. …  Lees verder »

Indonesisch gestoofd kipgerecht, de gare kip wordt op de barbecue of onder de grill nog knapperig gemaakt. …  Lees verder »

Basisrecept voor beginnende tajinekokers, een echte tajine is leuk maar niet noodzakelijk. Makkelijk vooraf te maken, het wordt lekkerder door even een nachtje te rusten! …  Lees verder »

De trouwtaart van remon en linda, een combinatie van schwarzwalder-cake, pure ganache, kersen en een witte chocoladekorst. Hier het recept voor tien stukken in plaats van vijftig. …  Lees verder »

Tomatenquiche met chevre en basilicum voor op de bakplaat voor een gezellig feestje …  Lees verder »

Dit is een eenvoudig te bereiden maar zeer bijzonder smakend gebraad. De italiaanse kruiden en de pistache houden het vlees sappig en maken de jus geurig. …  Lees verder »

Tagliatelle 200g. 100g gerookte paling; kleine courgette; twee tl mierikswortel; peper; zout; een gesnipperde ui; een teen knoflook; olijfolie …  Lees verder »

Top