Gestoomde pakketjes met lekkere verse gember, oestersaus en zoete chili, waarvan de smaken lekker in de vis trekken … Lees verder »
Gestoomde pakketjes met lekkere verse gember, oestersaus en zoete chili, waarvan de smaken lekker in de vis trekken … Lees verder »
Een simpel, snel en superlekker recept uit een van de ah-kookboekjes, oorspronkelijk met zwaardvis, maar iets doordeweekser met tilapia … Lees verder »
De klassieke appeltaart, zoetzuur door citroensap en rasp. … Lees verder »
Simpele pompoensoep, waardoor de pompoensmaak zuiver blijft en heerlijk is. … Lees verder »
Een lekkere couscous met snijbonen en tomaat … Lees verder »
In de oven gegaarde aubergines in een marinade van knoflook, rode wijnazijn en kruiden … Lees verder »
Wie de groene curry kent en houdt van ZELFDOEN moet deze eens maken. Geur en smaak vloeit in elkaar en wordt heerlijk rijk en zacht. … Lees verder »
Vermouth, Frisdrank … Lees verder »
Simpel, heerlijk, verassend. … Lees verder »
Ossobuco met een lekker strooisel van citroenrasp, ansjovis en peterselie. Komt uit allerlekkerst, 30 jaar allerhande … Lees verder »
Spiesjes van de barbecue 28 mei 2005, om nooit meer te vergeten. … Lees verder »
Iedereen die aan lekkere tomaten kan komen moet dit een keer maken. Makkelijk, want je ontvelt de tomaten niet, en dat is ook weer gezond. … Lees verder »
Heerlijk chinees rood varkensvlees, op de barbecue of onder de grill. … Lees verder »
Indonesisch gestoofd kipgerecht, de gare kip wordt op de barbecue of onder de grill nog knapperig gemaakt. … Lees verder »
Basisrecept voor beginnende tajinekokers, een echte tajine is leuk maar niet noodzakelijk. Makkelijk vooraf te maken, het wordt lekkerder door even een nachtje te rusten! … Lees verder »
De trouwtaart van remon en linda, een combinatie van schwarzwalder-cake, pure ganache, kersen en een witte chocoladekorst. Hier het recept voor tien stukken in plaats van vijftig. … Lees verder »
Tomatenquiche met chevre en basilicum voor op de bakplaat voor een gezellig feestje … Lees verder »
Dit is een eenvoudig te bereiden maar zeer bijzonder smakend gebraad. De italiaanse kruiden en de pistache houden het vlees sappig en maken de jus geurig. … Lees verder »
Tagliatelle 200g. 100g gerookte paling; kleine courgette; twee tl mierikswortel; peper; zout; een gesnipperde ui; een teen knoflook; olijfolie … Lees verder »
Deze pizza ruikt ernstig goed, en smaakt super. … Lees verder »