10 plakjes bladerdeeg uit de diepvries 200 gram bittere chocolade 100 gram geschaafde amandelen 500 gram mascarpone 250 ml. Slagroom 100 gram suiker 750 gram aardbeien poedersuiker om te bestrooien … Lees verder »
10 plakjes bladerdeeg uit de diepvries 200 gram bittere chocolade 100 gram geschaafde amandelen 500 gram mascarpone 250 ml. Slagroom 100 gram suiker 750 gram aardbeien poedersuiker om te bestrooien … Lees verder »
2 grote eieren 120 gr. suiker 15 gr. boter 0.3 l. melk 0.1 l. koffieroom 3 el. frambozenjam 2 el. noten, gemengde, gehakte 4 sneetjes wittebroden, zonder korst 1 tl. sinaasappelrasp … Lees verder »
1 brood 150 gr. roomboter, gezouten 2 tenen knoflook 4 tomaten, gedroogde 1 blikje tomatenpuree 150 gr. kaas, geraspte 10 blaadjes basilicum Rozemarijn Tijm Peper Zout Neem bij voorkeur afgebakken Italiaans brood. … Lees verder »
4 stuks kipfilets 2 teentjes knoflook 30 cl. sojaroom 1 bosje peterselie 0.5 tl. paprikapoeder, milde 1 snufje cayennepeper Zout Peper … Lees verder »
250 gr. bladerdeeg (ca. 7 blaadjes) 1 ei (alleen de dooier) 2 eetlepels gesmolten boter 4 a 5 stevige appels eventueel 1 eetlepel Calvados … Lees verder »
2 eetlepels zonnebloemolie of 25 gram boter 100 g magere gerookte spekblokjes 1 ui of 2 sjalotjes, gesnipperd 1/2 rode paprika, in blokjes gesneden 1 kleine prei, in smalle ringetjes gesneden 4 eieren 1/2 dl koffieroom of melk 1 eetlepel versgehakte peterselie of bieslook mespuntje tijm, peper, zout 100 g UnieKaas Echte Goudse (jong) belegen kaas in reepjes gesneden … Lees verder »
Nodig: 50 gr bittere chocolade ( puur ) 150 gr melkchocolade 125 gr zachte boter 250 gr bruine basterdsuiker 2 eieren 250 gr zelfrijzend bakmeel 50 gr cacaopoeder boter om in te vetten … Lees verder »
1 bak Hertog Koffie Royaal 75 gr pure chocolade, in stukjes Voor de siroop: 125 gr fijne tafelsuiker 3 el gouden stroop 125 ml water 30 gr cacaopoeder 1 tl vanille-extract … Lees verder »
Voor dit gerecht heb je nodig (6 personen): 750 g (9 stukken) kipfilet 2 el olie 1 grote rode paprika in reepjes 100 g peultjes, afgehaald ? kop fijngesneden verse basilicum 1 el bruine suiker 1 el oestersaus 1 tl gedroogde basilicum 1 el Thaise zoete chilisaus 1 kop kokosroom (uit blik) 2 tl vissaus of citroensap gekookte jasmijnrijst … Lees verder »
Ingredienten voor 4 personen 3 eieren, gescheiden 200 g poedersuiker 1 eetlepel maiszetmeel 2 citroenen … Lees verder »
200 ml ananassap 1 1/2 roze pompelmoes 1 eetlepel Teisseire Cassissiroop … Lees verder »
Voor de dressing: 3 eetlepels olijfolie, extra virgin 1 eetlepel rode wijnazijn 1 theelepel grove mosterd 1 theelepel verse tijm, gehakt zout en versgemalen peper Voor de salade: ca. 100 gram gemengde salade (eikenblad, lollo rosso, radicchio) 2 kleine rode appels citroensap 50 gram walnoten 2 ronde geitenkaasjes olijfolie om te bestrijken evt. verse tijm om te garneren … Lees verder »
- doosje aardbeien - 1,5 dl slagroom - 1/2 dl brandy - 1/2 theelepel vanille-essence … Lees verder »
Een heerlijk vleesgerecht … Lees verder »
Een heerlijk vleesgerecht … Lees verder »
Een Vegetarisch hoofdgerecht … Lees verder »
Een heerlijke soep … Lees verder »
Heerlijke chocolade hazelnoottruffels … Lees verder »
Een heerlijk hoofd gerecht van oorsprong uit Duitsland … Lees verder »