1. Home
  2. dikkebuikenclub
  3. Recepten van dikkebuikenclub
Recepten van dikkebuikenclub

Als je coeliakie hebt is dit een ingrediënt dat je echt zelf moet maken. We hebben al diverse kant en klare soorten paneermeel geprobeerd maar er voldoet er niet een. Even werk maar de moeite meer dan waard. …  Lees verder »

Dit recept heb ik uit Oostenrijk meegenomen. Ik vroeg in het restaurant hoe ze toch zo`n mooie korst kregen en het koolzuurhoudend water was het geheim. …  Lees verder »

600 gr mager rundvlees (riblap b.v. maar neem dan meer vanwege het afval) Azijn Zout Versgemalen peper 2 laurierblaadjes 3 kruidnagels 5 jeneverbessen gekneusd 1 tl mosterdzaad 3 piment heel klein gedroogd pepertje 2 tl tijm 3 uien boter suiker stroop 1 tl koekkruiden …  Lees verder »

Heerlijk, niet aan te raden als je de volgende dag een sollicitatiegesprek hebt. …  Lees verder »

Deze soep brengt mij altijd terug op de piste. Een authentiek recept van vrienden uit Beieren. …  Lees verder »

Deze soep maakte mijn moeder altijd en alle kinderen en kleinkinderen (en dat zijn er veel) waren er dol op. …  Lees verder »

Ik koop geen kant en klare kruidenmixen meer. Er zitten vaak gluten in en vooral veel zout want dat is goedkoop. Als je deze kruidenmix hebt wil je nooit meer die uit de winkel. De ideale mix voor mijn redbeans recept. …  Lees verder »

Wij houden van erg kruidig en pittig eten. Je kunt met de Chorizo varieren (pittige of minder) of die vervangen door salami.  …  Lees verder »

De honing maakt het net even anders als anderen. Door verschillende versies uit te proberen en te combineren kwam ik hierop. Let op dat je niet te grote eieren neemt want dan wordt het toetje enigzins vloeibaar. …  Lees verder »

Ik weet het er staan al legio recepten op dit forum maar dit heb ik van een Griekse kok en is superlekker. …  Lees verder »

Dikke plak afsnijden en royaal roomboter erop smeren. Doet niet onder voor gebak. …  Lees verder »

Heerlijk friszuur toetje en nog glutervij ook. Overigens smaakt het ook gewoon als gebak met een kopje koffie erbij. …  Lees verder »

Glutenvrij eten vergt iets meer werk maar is niet minder lekker. Dat bewijst dit recept. …  Lees verder »

Lemon curd, ik heb er al een ander recept op gezet. Deze is compacter omdat je de eieren van tevoren en tijdens het koken niet schuimig klopt. Je kunt ook deze voor een taartje gebruiken of in een gesteriliseerde schone jampot doen dan is hij een paar weken houdbaar in de koelkast. Voor een taartje zie mijn andere recepten …  Lees verder »

Lemon curd, ik heb het een keer gemaakt en daarna gelijk nog een keer of wat want het leek te verdampen in de koelkast. Je kunt er een heerlijke taart mee maken of op scones o.i.d. doen. …  Lees verder »

Eend moeilijk... nee dus, als je dit recept volgt heb je een perfect gebakken eend en een saus.... De saus kun je ook gerust een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren, dan heb je meer tijd over voor je gezin of je gasten. …  Lees verder »

Ik kan er nooit genoeg maken  ze schijnen te verdampen. Leuk om cadeau te geven in een mooie verpakking. …  Lees verder »

Basissoepie …  Lees verder »

Top