1. Home
  2. de_ontbijttafel
  3. Recepten van de_ontbijttafel
Recepten van de_ontbijttafel

Dit is een licht alternatief voor een gebakken ontbijt en erg gemakkelijk te bereiden. Gerookte zalm en gepocheerde eieren zijn overheerlijk en geven een luxueus tintje aan het ontbijt. …  Lees verder »

75 G GEKONFIJTE GEMBER - 1 GROTE CITROEN - 600 G RABARBER - 650 G SUIKERKLONTJES. …  Lees verder »

Met aarbeien, rode bessen en frambozen …  Lees verder »

Lekker met beschuit en gebakken plakjes appel …  Lees verder »

2 KG RIJPE MISPELS - 2 CITROENEN (SAP EN SCHIL) - 0,5 L WATER - 750 G SUIKER - 1 THEELEPEL SPECULAASKRUIDEN.  …  Lees verder »

Voor een feestelijk ontbijt …  Lees verder »

Laat deze zachte muesli een nacht weken in romige yoghurt en dien hem de volgende ochtend op met fris, zomers fruit en honing …  Lees verder »

Als je dit een keer hebt geproefd, wil je nooit meer iets anders en kun je met een gerust hart zeggen dat je inderdaad je eigen ontbijt hebt klaargemaakt. …  Lees verder »

Maak een compote van fruit, bewaar deze in de koelkast en schep er elke ochtend wat van in een kom muesli …  Lees verder »

Dit heerlijke en eenvoedige ontbijt is elke keer weer een groot succes. De truc is de eieren precies lang genoeg te koken en ze dan snel op te dienen met dikke beboterde toast(de 'soldaatjes') om erin te dopen. …  Lees verder »

Een overdadig ontbijt dat weinig meer wegheeft van de traditionele gebakken versie. Dit ontbijt wordt grotendeels in de oven klaargemaakt, zit barstensvol smaak en bevat weinig vet. …  Lees verder »

Iedereen is dol op fruit, vooral als het al is klaargemaakt en er geweldig uitziet. Dit is bij elk ontbijt een van de grote successen. …  Lees verder »

Maak er een hartvormige toren van …  Lees verder »

2 bananen, 1 el citroensap, 1 1/2 dl magere yoghurt, 2 el hazelnoten …  Lees verder »

Deze romige schuimomelet is speciaal gecreeerd voor de auteur Arnold Bennett, die regelmatig in het Savoy Hotel in Londen dineerde. Nu wordt het gerecht overal ter wereld geserveerd. …  Lees verder »

De heerlijke, iets fruitige smaak van de paddestoelen combineert uitstekend met de eieren en de bacon in dit zeer verfijde ontbijtbroodje. …  Lees verder »

Top