1. Home
  2. corry65
  3. Recepten van corry65
Recepten van corry65

5 eieren 300 g oud witbrood, zonder korst 250 ml (paddenstoelen)bouillon (van tablet) 1 zoete ui, in ringen 3 el boter 100 g winterpeen, in reepjes 125 g paddenstoelen melange, in plakjes 1 kg witte visfilet …  Lees verder »

2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 1 kippenbouillontablet 1 rode paprika, in repen 125 g schelpjespasta 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 400 g pangasiusfilet (diepvries), ontdooid en in blokjes 4 el groene pesto 2 el peterselie, fijngesneden …  Lees verder »

6 el olijfolie 500 g rib/runderlappen, in dobbelstenen 1 teen knoflook, geperst 1 tl komijn, gemalen 1 citroen, uitgeperst en gele schil geraspt 2 el gedroogde abrikozen, in reepjes rijst 2 komkommers 2 el verse munt, in reepjes …  Lees verder »

1 pompoen 1 rode peper 3 el zonnebloemolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 uien, in parten 2 tl kerriepoeder 800 ml kippenbouillon (van tablet) 1 bekertje créme frainche (125 ml) …  Lees verder »

1 ui 1/5 winterpeen 1 el (olijf)olie 1 el suiker 2 blikjes tomatenblokjes 1 pot rundvleesbouillon 1 kruidenbuiltje voor vleesbouillon 1/2 zakje verse peterselie (ca 15 g) 200 g rundergehakt zout en peper …  Lees verder »

300 g kabeljauwfilet (diepvries) 200 g scholfilet (diepvries) 3 uien 4 tomaten 50 g (gepelde) amandelen 50 g rauwe ham, 1 el citroensap zout, peper 100 g Noorse garnalen 3 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 tl saffraanpoeder 1 laurierblaadje 1 tl bouillonpoeder 2 dl drooge witte wijn 1 grote groene paprika toefjes peterselie …  Lees verder »

2 eieren 1 krop sla 1 groene paprika 4 tomaten 6 el witte bonen 1 blikje tonijn in olie (netto 180g) 1/2 blikje ansjovisfilets (netto 46g) 1,5 el (wijn)azijn 4 el (olijf)olie 2 tl mosterd peper 8 zwarte olijven …  Lees verder »

7 a 8 plakjes bladerdeeg 8 grote eieren 200 ml room of melk 350 g geraspte jonge kaas 200 g ontbijtspek of ham …  Lees verder »

4 grote aardappels in de schil 2 tl verse bieslook, fijngehakt 1 bosuitje 4 middelgrote augurken 2 Frankfurters 4 tl kappertjes op azijn, uitgelekt 4 el mayonaise 3 el slagroom 2 el Dijonmosterd zout, peper …  Lees verder »

1 knolselderij 2 grote uien blikje tomatenpuree 140 g 200 g voorgebakken stukjes mild gekruide tahoe 150 g belegen kaas, geraspt 1 el ketjap 2 el ketchup zout, peper tijm, oregano, basilicum olijfolie …  Lees verder »

400 g ongepaneerde varkensschnitzel 400 g kleine spruitjes 1 el kerriepoeder 2 el wokolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 75 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt …  Lees verder »

4 biefstukken van ca 125 g per stuk 1 doosje kastanjechampignons 1 grote ui 80 g croma zout en peper 2 dl kookroom 2 tl verse of 1 tl gedroogde tijm 2 tl grove mosterd …  Lees verder »

350 g kipfilet in blokjes 1 ui grof gesneden 250 g mini-champignons 4 el ketjap manis 1 el sambal 1 blik tomatenpuree (groot) 2 el gembersiroop 8 halve perzikken zout en peper …  Lees verder »

1 kg kruimige aardappelen 750 g zoete appels (b.v. Dijkmans zoet) 1 grote ui 50 g boter of margarine 1 el gladde mosterd b.v. Dyon sap van 1/2 citroen …  Lees verder »

250 g groene spliterwten 1,5 l kippenbouillon of water 250 g beenham, in blokjes 1 gesnipperde ui 2 geperste tenen knoflook 1/2-1 tl gedroogde gemengde kruiden 1/3 kop fijngehakte peterselie …  Lees verder »

Kabeljauwfilet (400g) 2 el olijfolie 1 el grove mosterd 50 g paneermeel 4 takjes peterselie 1/2 bosje bieslook 2 rijpe tomaten 800 g bleekselderij …  Lees verder »

1 witte ui, gesnipperd 30 ml zonnebloemolie 3 tenen knoflook, geperst 15 g boter, gesmolten 15 g bloem 375 ml water 1 pot pindakaas (liefst Surinaamse) 250 ml zoute ketjap 50 ml citroensap 100g basterdsuiker sambal (optioneel) zout, peper …  Lees verder »

300 g spaghetti 400 g spinazie à la crème 250 g spekreepjes 1 ui 2 teelntjes knoflook zout en peper 150 g geraspte oude kaas …  Lees verder »

10 eieren 40 g roomboter, op kamertemperatuur 4 anjovisfilets, in 20 kleine stukjes gesneden 1/2 potje kappertjes (a 100 g) …  Lees verder »

2 bakjes surimiflakes (a 125 g) 200 g zelfrijzend bakmeel 1 zakje bakpoeder (Baukje) 100 g geraspte belegen kaas 2 tl kerriepoeder 2 eieren 100 ml zonnebloemolie 200 ml visbouillon (van tablet) 2 bosuitjes, in ringetjes 1 zakje verse koriander (15 g), fijngehakt …  Lees verder »

Top