1. Home
  2. corrieneeltje
  3. Recepten van corrieneeltje
Recepten van corrieneeltje

Een heerlijk smeuiige kruidkoek die zonder boter bereid wordt. …  Lees verder »

Verrukkelijk notenbrood dat zonder boter is bereid …  Lees verder »

Superlekker dessert van diepvriesvruchten …  Lees verder »

Leuk receptje, gekregen van Marian …  Lees verder »

Een frisse salade met pittige toets …  Lees verder »

Snelle, heerlijke muffins. Leuk om met kinderen te maken (en op te eten vooral:-) …  Lees verder »

8 jonge preitjes/75 gram hazelnoten/2 eetlepels grove (honing)mosterd/ 1 theelepel suiker/2 eetlepels appelazijn/5 eetlepels hazelnootolie/3 eetlepels grof gehakte peterselie/peper/zout/200 gram geitenkaas …  Lees verder »

1 kleine ui/ca.1,250 liter kippenbouillon/25 gram boter/4 eetlepels olijfolie/400 gram risottorijst/3 eetlepels Dijon-mosterd/zout/peper/100 gram oude kaas …  Lees verder »

1 kg witte asperges/zout/100 gram boter/1 sjalotje/0,5 dl. witte wijn/0,5 dl visfond/2,5 dl slagroom/400 gram (verse) groene tagliatelle pasta/2 eetlepels citroensap/2 eetlepels dragonmosterd/200 gram (warme) gerookte zalmblokjes …  Lees verder »

1 middelgrote bloemkool/3 geroosterde paprika's uit pot/1 plak Bettine Blanc geitenkaas van ca.150 gr./1 potje creme fraiche/eventueel geschaafde amandelen …  Lees verder »

Thee …  Lees verder »

De naam van dit ijs doet geen recht aan de verrukkelijke smaak, dus maak het eens en geniet! …  Lees verder »

900 gr. riblappen (of runderlappen)/25 gr. boter/half duobakje magere spekreepjes/1 runderschenkel met been/2 uien(fijngesnipperd)/halve fles volle rode wijn/1 winterpeen(in kleine blokjes)/ 2 eetlepels bloem/1 pot vleesfond (380 ml)/1 potje zilveruitjes/2 laurierblaadjes/2 takjes rozemarijn/5 takjes tijm/1 teentje knoflook, gepeld en geplet/1-2 gedroogde chilipepertjes/2 bakjes grotchampignons (a 175 gr., schoongeveegd) …  Lees verder »

Voor de bodem: 50 gr. boter/225 gr. biscuit Voor de vulling: 275 gr. mascarpone/175 gr.kwark/2 eieren, losgeklopt/3 eetl. witte basterdsuiker/250 gr. witte chocolade, in stukjes/ 2 bakjes verse frambozen (of ingevroren) Voor het glazuur: 115 gr. mascarpone/75 gr. kwark/witte chocoladekrullen en frambozen ter garnering. …  Lees verder »

200 gr. After Eight (au bain marie)/ 150 gr.vloeibare margarine/125 gr.witte basterdsuiker/150 gr. boerencakemeel, gezeefd/4 grote eieren/4 eetl. koffieroom/4 eetl. koffielikeur(Tia Maria of Bailey's)/1/8 l. slagroom/100 gr. witte chocolade, fijngehakt …  Lees verder »

320 gr. bloem/250 gr. roomboter, op kamertemperatuur/250 gr. witte basterdsuiker/snufje zout/ handje rozijnen/4 grote appels(cox of goudreinetten), geschild en in plakjes/ 1eetl. kaneel/1 eetl. bruine basterdsuiker/2,5 dl. appelsap/1 zakje taartgelei(bijv.Taar-tina van Oetker) 9 …  Lees verder »

Top